Viceprimarul Cosmin Andrei intră în lupta pentru Primăria Municipiului Botoșani

Viceprimarul Cosmin Andrei intră în lupta pentru Primăria Municipiului Botoșani

Organizația municipală a PSD Botoșani a anunțat astăzi care este candidatul care va reprezenta partidul pentru funcția de primar al Municipiului Botoșani la alegerile din 2020.

La Botoșani, PSD se bucură de o bună parte din voturile care vin din partea electoratului și doar o mică diferență a făcut ca municipiul să nu devină “roșu” la alegerile prezidențiale.

Anunțul a fost făcut de fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, care a precizat în cadrul unei conferințe de presă că actualul viceprimar Cosmin Andrei este candidatul PSD.

“Decizia a fost luată aseară în Biroul organizaţiei municipale. Vorbim despre desemnarea domnului viceprimar Cosmin Andrei în calitate de candidat pentru Primăria municipiului Botoşani, decizie care săptămâna viitoare va fi validată şi în Biroul Permanent Judeţean”, a explicat Marius Budăi.

Cosmin Andrei se află în prezent la al doilea mandat de viceprimar al municipiului Botoșani, iar acum speră să-l bată pe liderul PNL Cătălin Mugurel Flutur, care cel mai probabil va candida pentru un nou mandat.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început lucrările de întreținere a gazonului pe Stadionul Municipal din Botoșani

astăzi, 18:54
93

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani a început lucrările de întreținere a gazonului de pe Stadionul Municipal, suprafață de joc pe care se va desfășura, peste c&ac...

Un botoșănean a ajuns cu pulsul aproape la zero, după ce a fost atacat de albine

astăzi, 18:40
253

Un bărbat de 63 de ani a ajuns la Urgenţe, după ce a fost la un pas de moarte din cauza albinelor.Botoşăneanul are mai mulţi stupi pe un teren din localitatea Orăşeni Vale, însă ac...

Două angajate și o beneficiară din două centre sociale din județ, depistate cu Covid-19

astăzi, 15:33
531

Două angajate ale centrelor de asistență socială din Suharău și din Mihăileni, din județul Botoșani, au fost diagnosticate cu Covid-19, vineri, respectiv sâmbătă dimineață. Mai mult...