Viceprimarul Cosmin Andrei intră în lupta pentru Primăria Municipiului Botoșani

Viceprimarul Cosmin Andrei intră în lupta pentru Primăria Municipiului Botoșani

Organizația municipală a PSD Botoșani a anunțat astăzi care este candidatul care va reprezenta partidul pentru funcția de primar al Municipiului Botoșani la alegerile din 2020.

La Botoșani, PSD se bucură de o bună parte din voturile care vin din partea electoratului și doar o mică diferență a făcut ca municipiul să nu devină “roșu” la alegerile prezidențiale.

Anunțul a fost făcut de fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, care a precizat în cadrul unei conferințe de presă că actualul viceprimar Cosmin Andrei este candidatul PSD.

“Decizia a fost luată aseară în Biroul organizaţiei municipale. Vorbim despre desemnarea domnului viceprimar Cosmin Andrei în calitate de candidat pentru Primăria municipiului Botoşani, decizie care săptămâna viitoare va fi validată şi în Biroul Permanent Judeţean”, a explicat Marius Budăi.

Cosmin Andrei se află în prezent la al doilea mandat de viceprimar al municipiului Botoșani, iar acum speră să-l bată pe liderul PNL Cătălin Mugurel Flutur, care cel mai probabil va candida pentru un nou mandat.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Guvernul urmează să modifice în şedinţa de miercuri statutul prefectului

Marţi, 26 Ianuarie 2021
217

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de miercuri modificarea OUG 57/2019 privind Codul administrativ referitor la statutul prefectului şi subprefectului, aceste funcţii urmând să f...

Povestea cimitirului giganţilor de pe malul Prutului

Marţi, 26 Ianuarie 2021
765

Începuturile existenţei umane pe teritoriul de astăzi al României sunt demonstrate şi de o serie de fascinante vestigii vechi de peste 40.000 de ani, descoperite de arheologi pe teritor...

Amenzi de circa 18.000 de lei aplicate de jandarmi în acest weekend

Luni, 25 Ianuarie 2021
249

Misiunile executate în acest weekend de către jandarmii botoșăneni s-au finalizat cu aplicarea a 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18000 de lei.C...