Șefii unși de PSD își vor pierde funcțiile și se vor organiza noi concursuri

Șefii unși de PSD își vor pierde funcțiile și se vor organiza noi concursuri

Încă nu au format noul guvern, dar deja șefii PNL Botoșani se gândesc la schimbări prin instituțiile județene. Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a anunțat că unele instituții vor fi comasate și că se vor face evaluări.

Asta înseamnă că odată cu reorganizarea instituțiilor, șefii își vor pierde funcțiile și se vor organiza noi concursuri. După experiența ultimilor ani, doar cei susținuți de partidul aflat la putere vor fi câștigătorii concursurilor.

„Vor fi vreo 15-16 ministere. Asta înseamnă că se vor comasa niște instituții la nivel local. Nu știu să vă spun care sunt ministerele ca să vă spun ce se va întâmpla la Botoșani. Ce pot să vă spun este că unul din obiective este refacerea capacității de lucru administrative la nivelul județului. Vor exista evaluări. Nu mă puneți să spun care director pleacă, că nu îi evaluez eu. Îi va evalua ministerul de resort prin pârghii specifice”, a afirmat Șoptică.

„Numărul secretarilor de stat se înjumătățesc. Numărul directorilor de agenții și companii se înjumătățesc. Numărul miniștrilor se înjumătățesc. Nu e o disponibilizare neapărat. Nu știu acum să spun că va fi sau nu disponibilizare. Că nu știu. Și expresia cu cei 400.000 este o expresie scoasă din burtă. Un reprezentat face o afirmație… Noi încă nu știm cum stăm”, a mai afirmat Șoptică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Ziua Prematurului, marcată de către medicii botoșăneni: „Uneori plângem în drum spre casă, a două zi o luăm de la capăt, cu alte vieţi micuţe”

astăzi, 19:34
853

Duminică, Ziua Mondială a Prematuritaţii a fost marcată și de către medicii botoșăneni, printr-o serie de evenimente. În spațiul Maternitaţii din Botoşani, de ziua lor,  piticilo...

REZULTATE LOTO 17 NOIEMBRIE 2019

astăzi, 19:15
245

Loteria Română a organizat Duminică, 17 noiembrie, ultimele Trageri Speciale Loto ale lunii noiembrie. Cu această ocazie, Loteria Română a suplimentat fondul de câștiguri al cat...

AJOFM organizează o bursă pentru 420 de locuri de muncă la cules mazăre. Se cere CV la angajare

astăzi, 18:19
274

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea unei burse a locurilor de muncă în domeniul sezonier agr...