Se modifică tot, dar nu se schimbă nimic: Guvernului Orban 2 merge în Parlament cu aceleași nume

Se modifică tot, dar nu se schimbă nimic: Guvernului Orban 2 merge în Parlament cu aceleași nume

Premierul desemnat Ludovic Orban nu schimbă niciun nume din primul Cabinet pe care l-a condus. Orban a anunțat luni că Guvernul va avea aceeași componență cu primul pe care l-a condus și că este mulțumit de toți miniștri.

Anunțul a fost făcut după ce Biroul Executiv al PNL a aprobat, în unanimitate, lista cabinetului care va fi depusă luni, alături de programul de guvernare schimbat față de cel anterior. Modificările constau de fapt eliminarea măsurilor deja adoptate în cele trei luni, până la demiterea Guvernului Orban 1.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anunțat că va depune în Parlament aceeași listă de miniștri din Cabinetul Orban 1.

„Guvernul va avea aceeasi componenta, in trei luni de zile, guvernul a realizat performante, sunt multumit de toti ministrii: oameni competenti, cinstiti, harnici, muncitori, dedicati deserivirii publicului. Ca atare, echipa guvernamentala este in aceeasi componenta ca si cel inslatat in 4 noiembrie”, a declarat Ludovic Orban la Palatul Parlamentului.

Despre programul de guvernare depus la Parlament, premierul desemnat a spus că este puțin modificat față de cel anterior.

„Am scos din programu lde guvernare ce a fost admis deja si am mai adaugat cateva obiective in zona fondurilor europene, lucrarilor publice, afaceri interne, obiective care sunt ca un supliment fata de programul anterior”, a menționat Orban.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sentință definitivă în cazul primarului orașului Botoșani și a altor persoane din conducerea municipalității. Achitări în linie în dosarul „Uvertura Mall”

astăzi, 18:36
48

Primarul municipiului Botoșani și alte persoane aflate în conducerea municipalității au fost achitați în dosarul Uvertura Mall, deschis de Direcția Națională Anticorupție (DNA) &i...

DSP despre coronavirus: la Botoșani nu a fost încă necesară dispunerea măsurii de carantină

astăzi, 15:53
314

Direcția de Sănătate Publică de la Botoșani a anunțat astăzi că toate persoanele care revin în România din China, sau anumite regiuni ale Italiei, sunt chestionate la intrarea pe t...

29 februarie 2020: „Ziua porților deschise” în toate unitățile de învățământ de la Botoșani

astăzi, 15:32
137

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a anunțat astăzi că în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani, care școlarizează clase de învă...