Scandalul dintre Budăi și noul ministru al Muncii continuă: „O să încerc să fiu extrem de delicat, având în vedere că vorbim de o femeie”

Scandalul dintre Budăi și noul ministru al Muncii continuă: „O să încerc să fiu extrem de delicat, având în vedere că vorbim de o femeie”

Peste 45.000 de dosare de recalculare a pensiilor sunt în întârziere, în medie cu până la trei luni. În unele cazuri sunt întârzieri de până la șase luni, a anunțat ministrul Violeta Alexandru.

Noua șefă a Muncii a precizat, la Antena 3, că abia săptămâna viitoare va anunța public care este situația pensiilor, până atunci fiind în teren și lucrând.

În replică, Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a răspuns acuzațiilor și susține că ceea ce face Alexandru este de un amatorism dus la extreme, iar ministrul Muncii se uită pe alte cifre.

„O să încerc să fiu extrem de delicat, având în vedere că vorbim de o femeie. O să spun doar atât, un amatorism dus la extreme. Am văzut acea intervenție pe pagina de Facebook. Una e situația dosarelor nefinalizate și în termen și alta e situația dosarelor nefinalizate cu termen depășit. Doamna se uita pe intrări, pe ceea ce a intrat în luna septembrie. Degeaba încercau colegii să îi explice că nu ăla e numărul, ci e mult mai mic. Încerc să fiu delicat, dar nu prea reușesc. Aceasta este o bătaie de joc adusă politic asupra lucrătorilor din Casele Teritoriale de Pensii, care sunt așa puțini”, a spus Marius Budăi, la Antena3.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un șofer a provocat trei accidente în lanț, pe o stradă din municipiul Botoșani

astăzi, 19:26
160

Un conducător auto în vârstă de 52 de ani, din municipiul Botoșani, a provocat un carambol cu patru mașini implicate, pe strada Ion Pillat din localiate, luni după-amiază.Acesta ...

În urmă cu puțin timp: Un vitezoman din Vorona a ajuns cu mașina într-o fântănă

astăzi, 19:09
314

Un accident rutier a avut loc, luni seară, în sensul giratoriu de la Joldești, din comuna Vorona. Un conducător auto, în vârstă de 43 de ani, nu a adapatat viteza și s-a izbit &...

Un bărbat din județ a jefuit o bătrână, apoi a ucis-o

astăzi, 18:57
288

O femeie în vârstă de 80 de ani, din comuna Trușești, județul Botoșani, a fost ucisă de către un consătean în vârstă de 65 de ani. Bărbatul a pătruns în locuin...