Scandalul dintre Budăi și noul ministru al Muncii continuă: „O să încerc să fiu extrem de delicat, având în vedere că vorbim de o femeie”

Scandalul dintre Budăi și noul ministru al Muncii continuă: „O să încerc să fiu extrem de delicat, având în vedere că vorbim de o femeie”

Peste 45.000 de dosare de recalculare a pensiilor sunt în întârziere, în medie cu până la trei luni. În unele cazuri sunt întârzieri de până la șase luni, a anunțat ministrul Violeta Alexandru.

Noua șefă a Muncii a precizat, la Antena 3, că abia săptămâna viitoare va anunța public care este situația pensiilor, până atunci fiind în teren și lucrând.

În replică, Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a răspuns acuzațiilor și susține că ceea ce face Alexandru este de un amatorism dus la extreme, iar ministrul Muncii se uită pe alte cifre.

„O să încerc să fiu extrem de delicat, având în vedere că vorbim de o femeie. O să spun doar atât, un amatorism dus la extreme. Am văzut acea intervenție pe pagina de Facebook. Una e situația dosarelor nefinalizate și în termen și alta e situația dosarelor nefinalizate cu termen depășit. Doamna se uita pe intrări, pe ceea ce a intrat în luna septembrie. Degeaba încercau colegii să îi explice că nu ăla e numărul, ci e mult mai mic. Încerc să fiu delicat, dar nu prea reușesc. Aceasta este o bătaie de joc adusă politic asupra lucrătorilor din Casele Teritoriale de Pensii, care sunt așa puțini”, a spus Marius Budăi, la Antena3.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bani de la CNI pentru Stadion, Sala Polivalentă și Spitalul de Boli Cronice

astăzi, 09:06
159

Compania Națională de Investiții (CNI) a răspuns solicitărilor venite din partea primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și s-a angajat să reabiliteze  Stadionul Municipal, Sa...

Botoșănenii care au solicitat o locuință socială mai au de așteptat până la toamnă

astăzi, 08:55
108

Veste bună pentru beneficiarii locuințelor de la ANL Cișmea. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că din toamnă locuințele din cartierul ANL Cișmea vor fi date în...

Încăierare surprinsă de camerele de supraveghere, „cocoși” aduși la Poliție și amendați

astăzi, 08:49
257

Săptămâna trecută, poliţiştii locali aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în Dispeceratul Poliţiei Locale, au surprins pe camerele de monitorizare amplasate pe Piet...