Președintele PSD Botoșani: „Cauza poporului social-democrat trebuie să fie sprijinul total acordat Vioricăi Dăncilă”

Președintele PSD Botoșani: „Cauza poporului social-democrat trebuie să fie sprijinul total acordat Vioricăi Dăncilă”

Primul Congres al Executivului intern al PSD după pierderea guvernării de către partid a avut loc sâmbătă, 12 octombrie. La CEx au participat și politicienii social-democrați cu greutate din Botoșani, printre care președintele organizației județene, Doina Federovici, și fostul ministru al Muncii Marius Budăi.

Cu toate că s-a înșelat în privința trecerii moțiunii de cenzură, Doina Federovici nu își pierde speranța și nici nu se domolește în fața campaniei pentru prezidențiale abia începută. 

Cu toate că senatorul nu a fost de găsit, vineri, pentru a lămuri acuzele făcute de către fosta colegă de partid, actual lider al Pro România din Botoșani, Mihaela Huncă, conform cărora chiar ea ar fi amenințat-o în mod greu de calificat, Federovici a găsit timp, totuși, să transmită un mesaj de învingător, pe Facebook.

Redăm, în continuare, comunicatul acesteia:

Un luptător este cel care nu renunță niciodată. Oricât de greu ar fi. Și oricât de tare ar fi lovit. Un luptător este cel care are puterea să meargă înainte. Niciun pas înapoi. Și care nu renunță la nimic din lucrurile în care crede. 

PSD este un partid de luptători. Niciun alt partid din România nu a fost în stare să își revină după momente grele și să obțină din nou victorii de răsunet. Noi o vom face! Așa cum am dovedit-o și în trecut! Politica simplă este pentru PNL, USR și restul. Politica mare trebuie făcută doar de cei mari: iar PSD este cel mai mare partid al României! 

Am urcat astăzi pe scenă alături de Marius Constantin Budai, care le-a transmis membrilor și simpatizanților noștri că luptele se câștigă împreună. Strâns uniți în jurul unei cauze comune. Iar astăzi, cauza comună a poporului social-democrat trebuie să fie sprijinul total acordat candidatului nostru la alegerile prezidențiale: Viorica Dăncilă! 

Și mă bucur că am putut să împart scena cu niște luptători adevărați, care au câștigat atâtea și atâtea campanii și care cred sută la sută în această cauză!  În această toamnă, vom da țării președintele care va reda demnitatea, încrederea și speranța și care va lupta, în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru fiecare român!

Vă chemăm alături de noi în lupta pentru o zi de mâine în care suntem mai uniți, mai demni și mai siguri de binele nostru și al familiilor. O zi de mâine în care ne temem mai puțin, în care avem mai multă speranță și încredere în noi și ai noștri.

Vom lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care l-a avut vreodată. Un președinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat guvernul și a refuzat drepturile oamenilor, care și-a bătut joc de Constituție și de deciziile Curții Constituționale. Un președinte care a aruncat România în haos doar pentru a-și impune “guvernul său”! Un președinte care nu a făcut nimic bun timp de 5 ani, cu aroganță, cu autosuficiență și cu dispreț pentru români”, a scris Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi tineri din județ, arestați pentru furt. Unul dintre făptași se afla deja sub arest la domiciliu

astăzi, 11:51
11

Joi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 18, respectiv 33 de ani, din localitatea Răchiţi, bă...

Primăriile din Flămânzi, Sulița și Bălușeni primesc bani europeni pentru a încuraja consumul de pește

astăzi, 11:44
31

Peste un milion de euro intră în județul Botoșani pentru proiecte privind piscicultură și promovarea consumului de pește.Agenții economici au avut la dispoziție suma de 975.000 de e...

FOTO: Centrul de Transfuzii a fost vizitat de polițiști botoșăneni, însă nu pentru verificări

astăzi, 11:31
31

Polițiștii botoșăneni au luat atitudine privind nevoia de donatori a Centrului de Transfuzie din Botoșani. Astfel, nouă angajați aflați în subordinea Inspectoratului de Poliție Botoșan...