(P) Lucian Trufin: Guvernarea PSD este singura salvare a producătorilor și fermierilor noștri, este siguranța produselor sănătoase de pe masa românilor!

(P) Lucian Trufin: Guvernarea PSD este singura salvare a producătorilor și fermierilor noștri, este siguranța produselor sănătoase de pe masa românilor!

PSD este singurul partid din România pentru care siguranța alimentară și stimularea creșterii producțiilor fermierilor locali reprezintă prioritate națională.

Hrana sănătoasă pentru fiecare român și susținerea permanentă a producătorilor autohtoni, prin investiții în domeniul agroalimentar, este strategia PSD pentru a readuce agricultura românească în competiția europeană.

„Pandemia a arătat cât de vulnerabilă este România și cum continuă să fie, pentru că guvernul Dreptei Unite nu are nicio viziune în ceea ce privește fermierii locali și nu este capabil să vină cu soluții care să asigure hrana românilor din producția internă. PSD nu va accepta niciodată dependența de importuri alimentare. PSD îi sprijină total pe producătorii români, fapt înscris și în programul său de guvernare, pentru că PSD știe bine cât de importantă este siguranța alimentară a țării. PSD, imediat ce va ajunge la guvernare, va redeschide toate piețele și va începe implementarea programelor naționale de consolidare a producției autohtone, cu scopul asigurării veniturilor stabile a fermierilor locali”, a declarat parlamentarul social-democrat botoșănean, Lucian Trufin, secretar al Comisiei pentru agricultură.

Guvernarea PSD este pregătită cu programe și măsuri financiare prin care să asigure relansarea lanțurilor de producție locală, păstrarea și crearea de noi locuri de muncă în agricultură, ajutoare de stat pentru realizarea producției și a lanțului de aprovizionare, înființarea piețelor asociative pentru produsele obținute în sectorul agricol, pregătirea de scurtă durată a lucrătorilor din agricultură și, nu în ultimul rând, păstrarea contactului permanent cu fermierii din fiecare județ și regiune.

(Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Categoric: FC Botoșani - Dinamo 4-0!

Duminică, 24 Ianuarie 2021
228

FC Botoșani a făcut o demonstrație de forță în duelul cu Dinamo, din a treia etapă a returului Ligii Întâi. După un meci dominat cap-coadă, FC Botoșani a câștigat cu ...

Masca de protecție trebuie purtată în continuare și de către persoanele care s-au vaccinat

Duminică, 24 Ianuarie 2021
215

Masca de protecție trebuie purtată și după vaccinare. Este o precizare foarte importantă făcută, astăzi, de oficialii Ministerului Sănătății pe pagina de Facebook a ins...

Vechimea în muncă s-a scumpit!

Duminică, 24 Ianuarie 2021
862

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a anunțat că, odată cu majorarea salariului minim brut la 2.300 de lei, a crescut și suma pentru cumpărarea retroactivă a vechimii.Astfel, contribu...