(P) Comunicat PSD: Ipocrizie, fără margini din partea primarilor PNL! Încep să se laude cu obiectivele de investiții din Botoșani, finanțate de Guvernul PSD!”

(P) Comunicat PSD: Ipocrizie, fără margini din partea primarilor PNL! Încep să se laude cu obiectivele de investiții din Botoșani, finanțate de Guvernul PSD!”

(P) Comunicat PSD:

Parlamentarul social-democrat Costel Lupașcu atrage atenția asupra duplicității limbajului folosit de reprezentanții liberalilor din județul Botoșani cu privire la investițiile finalizate și în derulare, realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa 1 și etapa 2, inițiate și finanțate de guvernările PSD.

„În urmă cu câteva zile, când liberalii erau în Opoziție, spuneau botoșănenilor că în perioada guvernărilor PSD nu s-a făcut nicio investiție în Botoșani. Acum, când au ajuns să conducă țara, spun că investițiile în reabilitarea școlilor, grădinițelor, asfaltarea drumurilor comunale, extinderea sistemelor de alimentare cu apă, reabilitarea dispensarelor medicale căminelor culturale sunt lucrări finanțate individual de primăriile liberale. Să le fie rușine că mint botoșănenii și nu recunosc că PSD nu a ținut cont de culoarea politică a niciunei primării și a alocat finanțări în funcție de necesitățile fiecărei comunități locale!”, a declarat Costel Lupașcu. 

Așa cum a procedat în fiecare campanie electorală, PSD Botoșani a transmis locuitorilor din fiecare localitate scrisori prin care i-a informat pe aceștia despre stadiul investițiilor din fiecare comunitate locală. Toate informațiile prezentate sunt publice și se regăsesc pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale.

Botoșănenii pot să se informeze direct pe pagina acestui minister, unde sunt afișate și disponibile publicului toate investițiile care s-au finanțat și au fost terminate, sunt în derulare sau sunt contractate pentru fiecare județ, oraș, comună, sat din România, inclusiv cele din județul Botoșani, cu care se laudă acum edilii PNL.

Lista obiectivelor de investiții si sumele alocate acestora prin PNDL I (2015-2019), cu Ordine MDRAP aprobate la 01.10.2018, actualizat la 05.10.2018http://data.gov.ro/dataset/lista-obiective-de-investitii-si-sume-alocate-prin-pndl-i-2015-2019-la-01-10-2018/resource/ef211497-d766-4105-ae8d-0dca39c61a8d

Lista Obiectivelor de Investiții si sumele alocate acestora pentru finanțarea Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL II) în perioada 2017-2020, cu Ordine MDRAP aprobate - stadiu august 2019https://www.mdrap.ro/lucrari-publice/pndl

În cea ce privește proiectele cu fonduri europene, guvernarea PSD a reușit să rezolve acreditarea Autorităților de Management necesare continuării programelor de finanțare pentru fiecare regiune din țară pe toate domeniile de interes strategic, după ce tehnocratul Cioloș a lăsat totul blocat.

„Fiecare botoșănean poate să constate lipsa de scrupule, micimea caracterelor și manipularea grosolană a liberalilor, care vor să își asume obiective de investiții, peste 500 de lucrări în județul Botoșani pe care Guvernul PSD le-a finanțat. Deși urmau și alte investiții să fie realizate la nivelul localităților din județul Botoșani, acestea vor fi oprite pentru că PNL a anunțat anularea programelor de dezvoltare locală și desființarea Fondului de Investiții, măsuri implementate de PSD”, a subliniat deputatul PSD.

Sursa comunicat: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT, Organizaţia judeţeană Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
1

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
66

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
19

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...