O nouă zi, o nouă activitate în teritoriu a echipei ALDE de la municipale și o zonă în care timpul a stat în loc

O nouă zi, o nouă activitate în teritoriu a echipei ALDE de la municipale și o zonă în care timpul a stat în loc

Comunicat de presă:

Roxana Florentina Țurcanu, candidata ALDE la Primăria Botoșani, împreună cu o parte din echipa sa de campanie a desfășurat joi, o acțiune de întâlnire și dialog cu cetățenii municipiului situați pe Str. Vâlcelei. Și de data aceasta, candidata alianței liberal-democrată a ales să viziteze o zonă periferică a Botoșaniului, pentru a se edifica cu privire la condițiile de viață ale locuitorilor care domiciliază la marginea orașului.

„Am decis să iau la pas municipiul, să văd situația reală din teritoriu, să discut cu oamenii și să le identific problemele. La prima vedere, zona în care este situată strada Vâlcelei, pare desprinsă dintr-un peisaj rural. De ani de zile, botoșănenii care locuiesc aici au așteptat ca autoritățile locale să-i ia în calcul nu doar la plata impozitelor și taxelor, ci și atunci când au prins în buget fonduri pentru reabilitarea infrastructurii stradale, pentru utilități sau pentru alte proiecte de modernizare. Din păcate, așteptările lor au fost zadarnice”, a afirmat candidata ALDE, Roxana Florentina Țurcanu.

În cadrul acțiunii pe care a întreprins-o împreună cu aspiranții ALDE la consiliul local, Roxana Florentina Țurcanu a avut plăcerea de a discuta cu o parte dintre cetățenii care domiciliază în zonă și a apreciat abordarea sinceră și deschisă a celor cu care a interacționat.

„Oamenii sunt dezamăgiți de nepăsarea autorităților locale față de nevoile lor și de lipsa de reacție a acestora la numeroasele petiții pe care le-au înaintat, în speranța îndreptării situației lor. Drumul este neasfaltat și mărginit de vegetație sălbatică, iar praful a ajuns inamicul acestor botoșăneni. Mai mult, o porțiune a acestei zone a rămas fără canalizare, iar iluminatul public este încă inexistent. Acesta zonă aparține municipiului Botoșani, dar este departe de tot ce înseamnă realitate urbană. Suntem în anul 2020 și pe strada Vâlcelei, timpul a stat în loc!”, a declarat lidera ALDE Botoșani.

Ca multe alte cartiere ale municipiului Botoșani, strada Vâlcelei are nevoie de investiții majore. ESTE TIMPUL FAPTELOR CONCRETE, iar ca primar, Roxana Florentina Țurcanu va face toate demersurile ca botoșănenii care locuiesc în zonele „uitate” de municipalitate, să beneficieze de avantajele modernizării.

(Comunicat de presă emis de organizația județeană ALDE Botoșani)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, noul primar al municipiului Botoșani

astăzi, 02:34
1960

Cosmin Andrei este noul primar al municipiului Botoșani după o luptă strânsă cu liberalul Cătălin Mugurel Flutur.După numărarea voturilor din secțiile din municipiul Botoșani, Cosm...

Numărătoare de infarct! Duelul Flutur / Andrei tinde să se decidă la un singur vot

astăzi, 00:10
3983

Este incredibil dar duelul dintre liberalul Cătălin Flutur și social democratul Cosmin Andrei la primăria municipiului Botoșani pare să se decidă doar la câteva voturi, dacă nu chia...

Dan Oloeriu și-a spulberat adversarii la Flămânzi

Duminică, 27 Septembrie 2020
861

Dan Oloeriu, primarul în funcție și candidatul PNL la funcția de primar al orașului Flămânzi, a reușit să obțină din nou funcția de primar al orașului în urma scrutinului ...