Lidera social-democraților îi face „zero” pe liberali. „Botoșănenii au început să regrete perioada când eram la guvernare”

Lidera social-democraților îi face „zero” pe liberali. „Botoșănenii au început să regrete perioada când eram la guvernare”

În cadrul Conferinței Extraordinare a fililalei județene a PSD, desfășurată sâmbătă, președintele organizației, Doina Federovici, a subliniat că liberalii sunt responsabili de deficitele cu care fiecare sector de dezvoltare se confruntă, încercând să le creeze o imagine monstruoasă celor aflați, nu de mult timp, la guvernare.

Astfel, lidera social-democraților botoșăneni a pasat, exclusiv pe PNL, orice vină privind nerespectarea promisiunilor electorale.

„Nu este un secret pentru nimeni că botoșănenii și cetățenii din alte județe au început să regrete perioada când eram la guvernare. De trei luni de zile totul s-a oprit, atât la nivel local și național. Zero fonduri pentru drumuri, zero fonduri pentru continuarea obiectivelor de investiții locale începute în guvernarea PSD, zero autostrăzi, zero fonduri pentru Prima Casă, zero alocații dublate, zero pensii și salarii majorate. Asta este pe scurt guvernarea PNL”, a declarat Doina Federovici, în numele botoșănenilor.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Poli Iași 2-1! Marius Croitoru, locul 3, în primul sezon de antrenorat! VIDEO

Luni, 24 Februarie 2020
1042

Derby-ul Moldovei s-a jucat luni, de la ora 20:00. Aproximativ 1500 de suporteri au asistat la un derby cu o miză minimă.FC Botoșani a avut lovitura de deschidere. Tot FC Botoșani a avut și p...

Tânăr „drogat” cules de pe stradă. Polițiști au chemat ambulanța

Luni, 24 Februarie 2020
703

Polițiștii locali din cadrul serviciului ordine publică au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță pe raza municipiului Botoșani.Astfel, vineri, &icir...

Tânăr din județ, amendat pentru o țigară fumată în parc

Luni, 24 Februarie 2020
871

Patrula Poliției locale care acționa în zona parcului Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, a intervenit vineri, în jurul orei 15.50, în parcul de  joacă pentru copii din...