Liberali botoşăneni în conducerea PNL!

Structurile de conducere ale PNL vor avea în componenţă şi botoşăneni, potrivit votului dat de liberalii adunaţi la Bucureşti pentru alegerile generale din partid din ultimele două zile.

Liberali botoşăneni în conducerea PNL!

   Foto: Inquam

Costel Şoptică şi Verginea Gireadă au candidat pentru un loc de membru în Biroul Executiv al PNL, însă doar preşedintele organizaţiei judeţene a PNL a fost ales, cu 1.121 de voturi din cele 1.331 de voturi valabil exprimate, după cum explică într-o postare pe Facebook.

"Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut si votându-mă, m-am clasat pe primul loc la funcția de membru din Biroul Executiv al Partidului Național Liberal! Îi felicit și le mulțumesc deopotrivă pentru sprijin președintelui Ludovic Orban, dar și colegilor mei din Biroul Politic Național al PNL", susţine Costel Şoptică.

De asemenea, Gheorghe Sorescu, prim-vicepreședinte al PNL Botoșani, a fost ales în Comisia Națională de Arbitraj.

Prima şedinţă a noii conduceri centrale a PNL va avea loc luni la ora 12:00 şi va decide modul în care liberalii se vor poziţiona faţă de moţiunea de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva prim-ministrului Sorin Grindeanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1788

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1685

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1142

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...