Ea ar putea fi Prima Doamnă a Franței: Soţia lui Emmanuel Macron, cu 25 de ani mai bătrână decât politicianul francez: "La 17 ani mi-a spus că voi fi soţia lui"

Ea ar putea fi Prima Doamnă a Franței: Soţia lui Emmanuel Macron, cu 25 de ani mai bătrână decât politicianul francez: "La 17 ani mi-a spus că voi fi soţia lui"

Emmanuel Macron, în vârstă de 39 de ani, a întâlnit-o pe soţia lui, Brigitte Trogneux, pe când aceasta îi era profesoară de teatru, scrie Daily Mail, iar la 17 ani i-a promis că o va lua de soţie. Povestea de dragoste atipică ce a uimit presa franceză.

Emmanuel Macron a întâlnit-o pe Brigitte Trogneux pe când era un puşti de 15 ani, iar doi ani mai târziu acesta i-a făcut o promisiune pe care avea să o îndeplinească.

”La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus: Orice vei face, eu o să mă însor cu tine”, a povestit Brigitte Trogneux jurnaliştilor de la Paris Match anul trecut.

Relaţia dintre cei doi a început după ce Macron a jucat într-o piesă de teatru a lui Brigitte, atunci când avea doar 18 ani, în cadrul unei şcoli iezuite private din Amiens, nordul Franţei. La acea vreme, Brigitte Auziere, căsătorită şi mamă a trei copii, era responsabila grupului de teatru, iar Emmanuel, un iubitor al literaturii, era membru al grupului.

Ulterior, acesta s-a mutat la Paris pentru ultimul său an de liceu, perioadă în care cei doi vorbeau constant.

”Ne sunam mereu unul pe altul, petreceam ore întregi la telefon”, a declarat acesta într-un interviu.

În cadrul unui documentar, Trogneux a povestit cum tânarul a reuşit să îi pătrundă în suflet: ”Pas cu pas, el a reuşit să spargă toate barierele, cu răbdare, în toate modurile posibile”.

”Nu era un adolescent. El avea relaţii de egalitate cu adulţii”, a completat Brigitte Trogneux, acum în vârstă de 64 de ani.

Într-un final, Brigitte s-a mutat în capitala Franţei pentru a-i fi alături şi pentru a divorţa de soţul ei, şi de atunci au fost nedespărţiţi.

Cei doi s-au căsătorit în 2007, iar Brigitte îi este alături în strânsa campanie prezidenţială.

”Nu o ascund”, a spus Macron pentru un canal de televiziune francez. ”Este parte din viaţa mea, aşa cum a fost mereu”.

” Îi datorez foarte multe, pentru că ea m-a făcut ceea ce sunt acum. Dacă voi fi ales - pardon, cand vom fi aleşi - ea o să fie acolo lângă mine”, a declarat Emmanuel Macron, în cadrul unui discurs de luna trecută.

Candidatul de centru, Emmanuel Macron, a obţinut 23,75% din voturi în primul tur al scrutinului prezidenţial din Franţa, fiind urmat de reprezentanta extremei drepte, Marine Le Pen, care a primit 21,53 %, conform rezultatelor finale comunicat de Ministerul francez de Interne, potrivit Reuters.

"Vreau să fiu preşedintele patrioţilor împotriva ameninţări reprezentate de naţionalişti", a declarat Macron în seara alegerilor.

"Într-un singur an am schimbat faţa politicii franceze", a mai declarat politicianul în discursul susţinut în faţa membrilor organizaţiei civice În Mişcare! En marche!, liberal-socială), care a fost fondat în urmă cu doar un an.

Mediafax.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...