Deputatul PSD Răzvan Rotaru: Liberali botoșăneni mafioți, luați mâna de pe sistemul medical! Lăsați medicii să-și facă treaba că altfel veți face din Botoșani a doua Suceava, ca la baronul Flutur!

Deputatul PSD Răzvan Rotaru: Liberali botoșăneni mafioți, luați mâna de pe sistemul medical! Lăsați medicii să-și facă treaba că altfel veți face din Botoșani a doua Suceava, ca la baronul Flutur!

Comunicat:

Deputatul PSD Răzvan Rotaru condamnă public presiunile politice de tip mafiot ale conducerii liberale din Botoșani cu privire la schimbarea din funcție a managerului Spitalului Municipal din Dorohoi.

„Liberali mafioți cu aere de specialiști în medicină lăsați medicii adevărați să-și facă treaba. Vreți să vă impuneți oamenii la conducerea Spitalului din Dorohoi și să ajungem ca în Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din România. Alo, domnii Șoptică și Achiței vreți să deveniți medici peste noapte ca baronul Flutur de la Suceava și să puneți voi mâna pe sistemul de sănătate? Nu vă ajunge că ministrul vostru, Nelu Tătaru a vândut prin farmacia soției la Vaslui măști de protecție la suprapreț, nu vă ajunge că Unifarm a vândut la spitale în țară echipamente pe bani mulți, în loc să le dea gratis ca să protejeze medicii. Nu vă ajunge că ați vrut să privatizați sistemul de sănătate? Nu vă ajunge că ați lăsat medicii fără apărare în fața pandemiei? Nu vă ajunge că nu ați respectat legea de acordare a sporurilor pentru cadrele medicale în perioadă de epidemie! Voi chiar vreți să luați cu japca toată țara?”, a declarat Răzvan Rotaru.

Managerul Spitalului din Dorohoi, medicul Anton Sergiu Bogdan și-a dat demisia în urma presiunilor și amenințărilor publice venite din partea șefului PNL Botoșani, Costel Șoptică.

(Comunicat de presă emis de organizația județeană PSD Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
74

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
84

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
88

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...