Cristian Achiței: „Județul Botoșani condus de patru ani de PSD – Zero absolut”

Cristian Achiței: „Județul Botoșani condus de patru ani de PSD – Zero absolut”

În această săptămână, marți, a fost votat în Consiliul Județean ultimul buget propus de pesediști pentru județul Botoșani și pentru botoșăneni. Un buget al neputinței și incompetenței.

Nimicul pesedist s-a răsfrânt în ultimii 4 ani peste județul nostru, un județ care avea mare nevoie de investiții majore, strategice, singurele care ne pot ajuta să ne dezvoltăm accelerat și să recuperăm decalajele care ne despart de alte zone mai prospere ale țării.

Dacă punem în balanță și blocajul continuu orchestrat tot de majoritatea PSD la nivelul municipiului reședință de județ, avem imaginea completă a dezastrului lăsat în urmă de pesediști!

𝗭𝗘𝗥𝗢 𝗔𝗕𝗦𝗢𝗟𝗨𝗧 – acesta este rezultatul a 4 ani de bătaie de joc la adresa botoșănenilor, orchestrată de conducerea PSD a Consiliului Județean! De 4 ani vedem aceleași investiții bugetate pe hârtie, dar fără a se realiza nimic concret în teren.

Neputința PSD de a face investiții, 𝗡𝗜𝗠𝗜𝗖𝗨𝗟 celebru pe care îl lasă în urma lor, nu îi stânjenește, însă, pe tovarășii parlamentari născuți din pixul lui Dragnea, care continuă să mintă de îngheață apele prin fel de fel de comunicate, sperând că îi vor putea păcăli la infinit pe botoșăneni. Dacă ei nu se pot lăuda cu nimic, atunci încearcă să creeze senzația că nimeni nu are vreo realizare, că ”toți sunt la fel”.

Iar acest lucru este complet fals! O nouă minciună marca PSD! Iată doar câteva comparații între mandatele la conducerea CJ Botoșani ale PSD (2016-2020) și, respectiv, PNL (până în 2016).

- Drumul Strategic, investiție pentru care noi, liberalii, am asigurat finanțarea, creând absolut toate condițiile pentru a fi realizată: 𝗣𝗦𝗗 = 𝗭𝗘𝗥𝗢! Pentru comparație, în mandatul în care la conducerea CJ s-au aflat liberalii au fost modernizați peste 200 km de drum județean.

- Investiții în sănătate: 𝗣𝗦𝗗 = 𝗭𝗘𝗥𝗢! Conducerea PNL a CJ Botoșani a modernizat Spitalul Județean.

- Investiții în rețele de apă și canalizare: 𝗣𝗦𝗗 = 𝗭𝗘𝗥𝗢! Nu au fost în stare nici să finalizeze proiectele lăsate de liberali în 2016, iar acum județul Botoșani este unul dintre cele șapte (toate conduse de PSD) pentru care România riscă să piardă 2 miliarde de euro, bani europeni, din cauza incapacității de a face lucrările finanțate.

- Investiții în cultură: 𝗣𝗦𝗗 = 𝗭𝗘𝗥𝗢! Iar acest ZERO pesedist cuprinde și ratarea finanțării europene pentru Reabilitarea Muzeului Județean. Pentru comparație, voi aminti că în mandatul precedent, încheiat în 2016, PNL a terminat de restaurat Complexul Monahal Mănăstirea Coșula. Tot atunci am finalizat și Muzeul Ștefan Luchian de la Ștefănești, care stă închis de 4 ani de zile, pentru că pesediștii nu au fost în stare nici măcar să îl inaugureze.

- Investiții în educație: 𝗣𝗦𝗗 = 𝗭𝗘𝗥𝗢! În mandatul PNL, doar cu titlu de exemplu, am făcut Școala Profesională Ion Pillat.

Așadar, 4 ani cu 𝗣𝗦𝗗 = 𝗡𝗜𝗠𝗜𝗖, 𝗡𝗜𝗠𝗜𝗖, 𝗡𝗜𝗠𝗜𝗖!

Tovarăși pesediști, după acest mandat dezastruos, NU MAI PUNEȚI NICI UN CANDIDAT PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN! N-are niciun rost! Ne-am lămurit.

Peste câteva luni, din fericire, lucrurile se vor schimba prin votul botoșănenilor. Vor urma 4 ani total diferiți, de muncă a liberalilor pentru a salva și repara tot ce au ratat sau au stricat pesediștii între 2016 și 2020 și pentru a aduce bani europeni, prin proiecte, pentru investiții noi în județ.

Păcat de timpul pierdut de acest județ!

O bătaie de joc marca PSD pe care nu va trebui să o uităm niciodată!

(Comunicat de presă emis de către deputatul PNL Cristian Achiței)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
97

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
101

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
41

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...