Cătălin Silegeanu: Parlamentul reprezintă voința poporului, nu interesele de partid

Cătălin Silegeanu: Parlamentul reprezintă voința poporului, nu interesele de partid

Comunicat:

Cătălin Silegeanu, împreună cu ProRomânia, continuă lupta pentru apărarea intereselor cetățenilor, pentru ca acestea să fie corect reprezentate în Parlamentul României.

De aceea, ProRomânia este singurul partid care face opoziție și critică blaturilor politice și care veghează ca interesele cetătenilor să fie corect reprezentate în instituțiile publice, prin proiecte de lege pentru ca societatea sa fie pregătită să facă față noilor situații și schimbărilor majore create de către situațiile imprevizibile care au apărut.

De altfel, în urmă cu câteva zile, Cătălin Silegeanu afirma, alături de conducerea organizației botoșănene, că proiectele comune au fost punctele forte ale aderării acestuia la partidul Pro Romania. Acesta susține și punctele cuprinse în manifestul politic al ProRomânia 2020-2024.

 Cătălin Silegeanu susține că Pro Romania are nevoie de un suflu nou:

"Sunt un foarte bun organizator și o persoană deschisă care încurajează tinerii și pe toți cetățenii care doresc să se implice în proiectele de care are nevoie România, la nivel național, cât și Botoșaniul, să vină alături de noi.

Susțin formarea unei echipe cu persoane dornice de schimbare, profesioniști capabili să implementeze proiecte, să atragă fonduri europene și să respecte angajamentele față de cetățeni și nevoile acestora.

Însă, nu poți adopta măsuri benefice pentru România fără a sancționa groparii României, sau perpetuând această "anemie" a Parlamentului și a actualilor reprezentați ai poporului.

Oamenii trebuie să CUNOASCĂ atribuțiile și îndatoririle parlamentarilor. Trebuie să ȘTIE că aceștia au un jurământ de respectat.

În acest moment, cel mai important lucru pentru democrație este reintrarea Parlamentului în matca sa constituțională și deplina exercitare a puterilor constituționale, legislative, pentru ca bugetul României să nu mai fie pușculița personală a unor politruci și a clientelei de partid.

Recăpătarea controlului parlamentar constituțional cu privire la anchetarea celor care au adoptat măsurile dăunătoare pentru economia României, pentru că, după cele șapte luni de criză sanitară, timp în care Guvernul a ocolit Parlamentul pentru eterna prelungire a stării de alertă, care nu a limitat absolut deloc răspândirea virusului, măsurile acestea au accelerat și adâncit criza economică în care ne aflăm.

Poporul este suveran.

Parlamentul reprezintă voința poporului, nu interesele de partid. Iar parlamentarii trebuie să fie Pro România! ".

(Comunicat emis de Catalin Silegeanu, candidat ProRomânia la Camera Deputaților)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost accidentat de o mașină a cărui șofer nu a fost atent la manevra de dat cu spatele

astăzi, 09:30
336

Un bărbat de 79 a fost accidentat grav de o maşină care a ieşit cu spatele dintr-o parcare. Accidentul a avut loc vineri seară în Truşeşti.În momentul în care un autoturis...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (128)

astăzi, 08:29
141

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Cristian Preda este cunoscut ca profesor de ştiinţe politice la Universitatea din Bucureşti, europarlamentar şi autor d...

Cutremur în România. Unde s-a produs și ce magnitudine a a avut

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
319

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe Richter a avut loc în zona seismică Vrancea, la orele 18.20.33.Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 82km E de Brașov, 96km ...