Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria municipiului Botoșani: Cer public renumărarea tuturor voturilor. Buletin cu buletin, filă cu filă!

Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria municipiului Botoșani: Cer public renumărarea tuturor voturilor. Buletin cu buletin, filă cu filă!

Cătălin Silegeanu, candidatul independent la Primăria municipiului Botoșani, care după prima numărătoare a voturilor nu a reușit să obțină sufragiile necesare pentru această funcție în alegerile de duminică, cere public renumărarea tuturor voturilor de la Botoșani.

Cătălin Silegeanu a acuzat în toată campania electorală practicile partidelor politice, iar acum susține că rezultatele arată exact ceea ce a invocat în ultima perioadă.

“Cer public renumărarea tuturor voturilor Buletin cu buletin, filă cu filă! Am aproape 1505 de oameni în spate, care și-au pus încrederea în mine acolo și nu vreau să îi dezamăgesc!

Biroul Electoral Central trebuie să își câștige credibilitatea. Să arate oamenilor că manevrele din timpul procesului de vot nu pot fi acceptate. La fel, nici presiunea asupra vreunui membru de acolo, nu poate funcționa. Nu circul sau hoția pot impune primarul sau reprezentanții in Consiliul Local!

De peste 24 de ore nu avem nicio reacție fermă din partea autorității statului! Doar reacțiile taberelor politice implicate. Este o rușine! Statul român își batjocorește plătitorii de taxe și impozite!

Având în vedere diferența foarte mare dintre numărul de voturi de la Primărie și cele de la Consiliul local, precum si ultimele evenimente de pe plan local cât și național, am decis sa depun cerere de renumărare ale voturilor de la consiliu. Știu că mulți nu mă doresc în Consiliul Local.

Țin să precizez că mă voi lupta pănă în pânzele albe pentru voturile voastre. Așa este normal și corect. V-ați exercitat un drept Constituțional, v-ați făcut timp pentru a merge la vot și toți aveți încredere în mine. Botoșaniul este al cetățenilor și doar pentru ei lupt .

In fapt eu contest scorul meu la Consiliul Locale de 2.94% adică 875 voturi fata de Primaria Botoșani unde am obtinut 1505 voturi adică 5,19%.E diferență foarte mare de circa 630 de voturi.In plus am `informatii` ca unele buletine de vot au fost ANULATE pe diverse motive, motive pe care am de gand sa le aflu.

Este dreptul meu ca si candidat la o functie publica.

In Botosani e clar că nu urmăresc să ducă o politică pentru botoșăneni ci pentru interesele partidului. De aceea este foarte important ca la viitoarele alegeri să nu mai stați ascunși în case sau să vă ascundeți după stereotipuri și după fabulosul "ne -am saturat de voi"!

Nu aceasta este calea și scuza unui cetățean responsabil. dacă vă vreți cu adevărat înapoi copiii plecați în străinătate, dacă vreți învățământ de calitate, dacă vreți locuri de muncă, dacă vreți infrastructura și siguranță, să vă îndepliniți atribuțiile de cetățeni”, a explicat într-un comunicat de presă Cătălin Silegeanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O botoșăneancă câștigă Marele Premiu al Festivalului Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de aur” 2020

astăzi, 12:08
30

Alina Guțu, din Botoșani, este câștigătoarea din acest an a Festivalului Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de aur” -  cel mai longeviv festival ...

Pare o glumă, dar nu este: Valoarea tichetului de masă a crescut de la 20,00 la 20,01 lei

astăzi, 11:30
124

Românii au minunatul dar de a face mișto din orice, însă atunci cât acest lucru se întâmplă la nivel guvernamental te intrebi dacă e o caracteristică în ADN-ul...

Restricționarea circulației pe timp de noapte ar putea deveni din nou realitate

astăzi, 10:20
468

România ar putea să se întoarcă la restricționarea circulației pe timp de noapte, o situație care a mai fost aplicată pe perioada stării de urgență.Ludovic Orban a declarat s...