Botoșaniul își arată adevărata față: Democrație sau Fake Democracy?

Botoșaniul își arată adevărata față: Democrație sau Fake Democracy?

După 30 de ani de la căderea comunismului, Botoșaniul trece astăzi prin momente în care își arată adevărata față. În aceste zile vedem negru pe alb dacă România este o democrație sau, exact cum invocă cei 10 milioane de români care au părăsit deja România, doar un Fake Democracy - mai pe românește, o democrație falsă și tot ceea ce derivă din ea.

În aceste zile vedem dacă există o putere a votului sau botoșănenii sunt doar o turmă cu sau fără studii superioare, dar utilă pentru prezența la vot și care să confirme aparența unei democrații.

Gestul absolut firesc de a se renumăra buletinele de vot la cea mai mică suspiciune sau indiciu de fraudă în municipiul Botoșani, măcar al celor nule, cerut de PNL, USR, ALDE dar și de candidatul independent Cătălin Silegeanu, și acceptat de Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului (BECM) Botoșani, dar blocat apoi de PSD la Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BECJ), va arăta clar dacă România este o Democrație sau dimpotrivă.

Alături de Cătălin Flutur și de Cătălin Silegeanu, USR Plus Botoșani a făcut publice pe pagina sa de socializare date care indică măsluirea proceselor verbale din municipiu și din județul Botoșani.

“Le-a fost frică de noi și ne-au furat unde și cum au putut! Un exemplu flagrant de cum a fost FURATĂ Alianța USR PLUS la numărătoarea și raportarea voturilor în județul Botoșani. Exemplul clar dintr-o secție de vot, numărul 148, de cum au fost mutate 36 de voturi USR PLUS pentru Consiliul Județean la alt partid! Informațiile din postare sunt publice și le poate găsi oricine pe site-ul AEP. Acesta e un exemplu clar de raportare falsă, dar la 425 de secții de vot in județul Botoșani, oricine poate face un simplu calcul pentru a-și da seama de câte voturi a fost păgubită Alianța USR PLUS doar anulând 3-4 voturi în fiecare secție”, au explicat liderii USR de la Botoșani pe pagina de socializare care au publicat și o fotografie demostrativă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
183

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
185

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
268

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...