Budăi, PROVOCARE pentru Rareș Bogdan. Schimb de replici, în direct: „S-a răsturnat căruța cu proști”

Budăi, PROVOCARE pentru Rareș Bogdan. Schimb de replici, în direct: „S-a răsturnat căruța cu proști”

Marius Budăi i-a lansat o propunere lui Rareş Bogdan, în direct la România TV. Cei doi au avut un schimb de replici, citat de DCNews.ro.

Rareş Bogdan: Vă reamintesc că în acest moment nu aţi făcut niciun fel de investiţie publică majoră. Aţi minţit cu privire la spitale.

Marius Budăi: Domnul Rareş Bogdan, eu pot să vă provoc la ceva? Haideţi să facem o emisiune în doi, față în faţă, cu cifrele în faţă.

Rareş Bogdan: Domnul Budăi, facem cu cine vreţi dvs, când vreţi dvs.

Marius Budăi: Aşa sunteţi foarte bun la vorbit, că e meseria dvs, dar eu am cifrele pe care o să vi le arăt. Să văd cum mă contraziceţi.

Rareş Bogdan: Eu înţeleg că v-au scos în față, într-o ultimă încercare, dar vă faceţi de râs, e păcat de cariera dvs. Îşi spală unii păcatele. De ce vreţi să plătiţi pentru toate nenorocirile pe care le-au făcut, în ultimii trei ani, colegii dvs de partid?

Marius Budăi: Eu am o singură întrebare şi este posibil să vă dau dreptate. Eu nu am să spun niciodată că la un anumit partid s-a descărcat căruţa cu proști şi la celălalt căruţa cu deştepţi.

Rareş Bogdan: Dar m-aţi auzit pe mine spunând vreodată aşa ceva?

Marius Budai: Păi, dacă aţi spus că numai când am fost noi la guvernare s-au întâmplat năzbâtii şi că veniţi dvs şi faceţi bine, ce înseamnă?

(foto: DCNwes.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
121

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
85

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
79

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...