Amintirile tăierilor îl chinuiesc pe Budăi: „Azi am citit presa din 2010, exact aceleași discuții, deficit, gaură în buget”

Amintirile tăierilor îl chinuiesc pe Budăi: „Azi am citit presa din 2010, exact aceleași discuții, deficit, gaură în buget”

Parlamentarul botoșănean Marius Budăi, fostul ministru PSD al Muncii, a comentat anunţul făcut de PNL, luni, privind salariul minim. Liberalii spun că proiectul de hotărâre de Guvern privind creșterea salariului minim pe economie va fi înaintat Guvernului spre adoptare până la sfârșitul lunii noiembrie.

Marius Budăi, fostul ministru PSD al Muncii, a comentat anunţul făcut de PNL, luni, privind salariul minim pe economie. Budăi spune că amânarea venită din partea Guvernului liberal îi trezeşte multe amintiri şi că vede foarte multe asemănări între actuala situaţie şi cea din 2010, înainte de tăierea salariilor, scrie romaniatv.net.

Fără a fi sarcastic, ce se întâmplă acum e un joc de glezne penibil. Discuții în comisii au avut loc, materiale sunt suficiente în favoarea majorării salariului minim. Azi am citit presa din 2010, înainte de tăieri. Exact aceleași discuții, deficit, gaură în buget. Adevăratele măsuri de austeritate vor fi anunțate după turul 2. Ce e aia că ne întâlnim în decembrie? Pentru ce? Că majorez în ianuarie salariul minim? E clar că e o ambalare frumoasă a unui măr otrăvit”, a declarat fostul ministru al Muncii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
11

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
171

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
302

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...