ALDE Botoșani a pierdut un membru-cheie al partidului

ALDE Botoșani a pierdut un membru-cheie al partidului

Organizația județeană a ALDE a pierdut, vineri, unul dintre cei mai implicați membri de partid din Botoșani. Avocatul Edurd Luca a decis să părăsească nu doar formațiunea care l-a consacrat, ci scena politică în ansamblu, arătându-se profund dezamăgit de turnura pe care a căpătat-o evoluția ambelor planuri.

Fostul lider al organizației de tineret a ALDE Botoșani a explicat că a reușit să clădească o echipă împreună cu colegii din Tineret, însă modificările survenite în politică l-au determinat să renunțe la planurile sale din domeniu.

„Am decis să ies definitiv din viața politică. Nu voi adera în viitor la o altă organizație de partid”, a precizat Eduard Luca.

Avocatul a îndelinit rolurile de președinte al Organizației de Tineret ALDE Botoșani, responsabil regional de campanie, coordonator al departamentului juridic. Fostul politician și-a dat demisia din toate funcțiile enumerate, odată cu anularea calității de membru de partid.

În locul său va veni Tabita Vatavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În sfârșit. Consilierii locali și-au dat acordul pentru punerea în practică a proiectelor primarului Flutur!

Joi, 17 Octombrie 2019
495

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, a anunțat în această după amiază, că în ședința “de îndată” a Consiliului Local de astăzi, consil...

Concurs: ”Promovarea turismului și a gastronomiei locale”, organizat de Colegiul Economic ”Octav Onicescu”! Vedetele au fost plăcintele ”poale-n brâu”, cozonacii și colțunașii!

Joi, 17 Octombrie 2019
170

Colegiul Economic ”Octav Onicescu”, condus astăzi de directorul Ion Huțanu și directorul adjunct Corina Valinciuc, se află zilele acestea la ceas aniversar. Se împlinesc 130 de a...

14 posturi de șefi secție din 74, scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani!

Joi, 17 Octombrie 2019
335

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de șefi secție. Medicii trebuie să aibă o vechime de cel puțin cinci ani în specialitate și să pre...