O elevă din Laurian își lansează prima carte

O elevă din Laurian își lansează prima carte

Ecaterina Pânzariu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „A.T. Laurian" și membră a Consiliului Județean al Elevilor Botoșani își va lansa, la sfârșitul săptămânii viitoare, volumul de debut, întitulat "Cu și fără tine". Lansarea va avea loc duminică, 18 octombrie, într-un local din Botoșani.

„Duminică, 18 octombrie, începând cu ora 17.30, sunteți așteptați la lansarea volumului de poezie ”Cu și fără tine”, volum de debut al tinerei Ecaterina Pînzariu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ”A.T. Laurian”. 

În cadrul lansării vor performa și tineri cenacliști – Tudor Avieriței, Bianca Dăscălescu, cât și Teodora Grumeza vor asigura fondul muzical, iar Andra Adăscăliței și Dara Chițanu, membre ale trupei de teatru Drama Club vor recita câteva poezii cuprinse în volum. Despre carte, cât și despre autoare, vor vorbi directorul Editurii Agata, Ion Istrate, dar și persoane care au avut o influență direct asupra dezvoltării artistice a autoarei: doamna profesor Anca Grădinaru și actrița Ella Nistor, coordonatoare a trupei Drama Club.

Cartea, publicată la Editura Agata în anul curent, va putea fi achiziționată la prețul de 20 RON. Vă așteptăm duminică, 18 octombrie, de la ora 17.30, pentru un strop de frumusețe în vremuri tulburi!", au anunțat organizatorii evenimentului.

Evenimentul a prins repede la public. La doar 30 de minute de la anunțarea evenimentului, aproximativ 40 de persoane s-au declarat interesate de această lansare.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
852

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
268

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
229

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...