O elevă din Laurian își lansează prima carte

O elevă din Laurian își lansează prima carte

Ecaterina Pânzariu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „A.T. Laurian" și membră a Consiliului Județean al Elevilor Botoșani își va lansa, la sfârșitul săptămânii viitoare, volumul de debut, întitulat "Cu și fără tine". Lansarea va avea loc duminică, 18 octombrie, într-un local din Botoșani.

„Duminică, 18 octombrie, începând cu ora 17.30, sunteți așteptați la lansarea volumului de poezie ”Cu și fără tine”, volum de debut al tinerei Ecaterina Pînzariu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ”A.T. Laurian”. 

În cadrul lansării vor performa și tineri cenacliști – Tudor Avieriței, Bianca Dăscălescu, cât și Teodora Grumeza vor asigura fondul muzical, iar Andra Adăscăliței și Dara Chițanu, membre ale trupei de teatru Drama Club vor recita câteva poezii cuprinse în volum. Despre carte, cât și despre autoare, vor vorbi directorul Editurii Agata, Ion Istrate, dar și persoane care au avut o influență direct asupra dezvoltării artistice a autoarei: doamna profesor Anca Grădinaru și actrița Ella Nistor, coordonatoare a trupei Drama Club.

Cartea, publicată la Editura Agata în anul curent, va putea fi achiziționată la prețul de 20 RON. Vă așteptăm duminică, 18 octombrie, de la ora 17.30, pentru un strop de frumusețe în vremuri tulburi!", au anunțat organizatorii evenimentului.

Evenimentul a prins repede la public. La doar 30 de minute de la anunțarea evenimentului, aproximativ 40 de persoane s-au declarat interesate de această lansare.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Al-Mawas a fost prezentat oficial la FC Botoșani. "Perla Siriei" va purta tricoul cu numărul 9 - VIDEO

astăzi, 16:44
179

Al-Mawas, jucătorul pe care sirienii îl compară cu Hagi și Maradona, a fost prezentat oficial astăzi, la sediul clubului, într-o conferință la care au asistat antrenorul Marius Croit...

(P) PSD Botoșani: „Pe 6 decembrie votează în siguranță pentru siguranța sănătății tale, a locului tău de muncă și a educației copiilor tăi”

astăzi, 15:30
79

Comunicat:PSD Botoșani transmite alegătorilor să nu își irosească votul pe partide, care nu au niciun fel de program de guvernare concret și coerent.PSD este singura alternativă l...

(P) Cristian Achiței, candidat pentru Senatul României pe lista Partidului Național Liberal: TREBUIE SĂ VOTEZI!

astăzi, 13:30
93

Comunicat:TREBUIE SĂ VOTEZI!Pentru că te-ai simțit umilit și batjocorit atunci când ai văzut că pesediștii NU AU FĂCUT NIMIC din promisiunile cu care te-au amăgit în 2016&...