Femeile sunt mai fericite lângă un bărbat urât!

Femeile sunt mai fericite lângă un bărbat urât!

Studiile par să confirme înțelepciunea bătrânilor. Motivele pentru care femeile sunt mult mai fericite alături de un bărbat urât erau chiar de așteptat, dar specialiștii au evitat până  în acest moment să analizeze și aceste aspecte ale vieții de familie.

Un studiu realizat de către o echipă de specialişti de la Universitatea de Stat din Florida arată faptul că femeile sunt mai fericite alături de bărbaţii mai urâți la capitolul fizic, decât cei care arată foarte bine.

Pentru realizarea studiului au fost selectaţi 223 de tineri cu vârsta cuprinsă între 20 şi 29 de ani. Potrivit rezultatelor studiului, publicate în Esquire, scopul cercetătorilor a fost acela de a arăta dacă atracția fizică are legătură cu sentimentul de fericire.

Pentru început, cuplurile au fost rugate să răspundă la diverse întrebări despre alimentație. După aceea, respondenții au fost fotografiați și au trebuit să noteze nivelul de atractivitate al partenerului, pe baza calităţilor estetice.

Rezultatele au relevat că femeile care au soți care arată mai bine din punct de vedere fizic, sunt obsedate de a pierde în greutate pentru a arăta mai bine, ceea ce, spun ele, le face nesigure și triste.

Au răspuns afirmativ la întrebări de genul: „Mă simt extrem de vinovată după ce mănânc”, „Îmi place ca stomacul meu să fie gol” și „Sunt îngroziă să iau kilograme în plus”.

Pe de altă parte, cei care au avut soți mai puțin atractivi fizic, nu au simțit nicio presiune, lucru care o face pe femeie mai fericită în relație!

Rezultatele dezvăluie faptul că un soț care arată foarte bine din punct de vedere fizic, poate avea consecințe negative asupra nivelului de fericire al soțiilor, mai ales dacă acele soții nu sunt deosebit de atrăgătoare fizic, spune cercetătorul principal Tania Reynolds.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
55

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
44

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
108

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...