UPDATE! ACCIDENT MORTAL! Şase victime, după ce un Audi a spulberat un Logan, la Orăşeni Deal! Doi soti si-au pierdut viata! GALERIE FOTO, VIDEO

UPDATE! ACCIDENT MORTAL! Şase victime, după ce un Audi a spulberat un Logan, la Orăşeni Deal! Doi soti si-au pierdut viata! GALERIE FOTO, VIDEO
Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă dimineaţa, pe drumul judeţean Botoşani-Vorona, pe raza localităţii Orăşeni Deal. Şase persoane, patru bărbaţi şi două femei, au fost rănite, după ce două autoturisme, o Dacia Logan şi un Audi A6, s-au ciocnit.

Şoferul autoturismului Audi venea dinspre Cristeşti, iar când a ajuns în intersecţia cu drumul judeţean a pătruns fără să se asigure, moment în care a intrat în plin într-un autoturism Dacia Logan care circula dinspre Botoşani către Vorona.

În urma impactului extrem de violent, Dacia a fost întoarsă cu faţa spre Botoşani, iar celălalt autoturism a ajuns în şanţ.

Până la sosirea echipajelor de Ambulanţă şi pompieri, patru dintre victime au fost scoase din maşină de un angajat al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care se afla în timpul liber şi trecea prin zonă. În ajutorul acestuia au sărit şi mai mulţi martori la teribilul accident.
 
Alte două persoane care au rămas încarcerate au fost scoase de pompieri. 

“Eram aici, la 20 de metri, am auzit o bubuitură foarte puternică şi când m-am uitat am văzut un Audi  şi un Logan izbite. Când am ajuns lângă maşini erau şase persoane încarcerate şi am intervenit imediat pentru scoaterea lor din maşini. Am scos patru dintre victime, trei din Logan şi una din Audi, iar  pe celelalte două persoane din Audi nu am putut să le scot", a spus plt. maj. Sebastian Ilie, din cadrul ISU Botoşani.

În stare mai gravă este o tânără, care se afla în autoturismul Dacia Logan. Sase Ambulanţe au preluat răniţii şi i-au transportat la spital, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.

UPDATE: ora 11:57: Din primele informatii, doua dintre cele sase victime si-au pierdut viata la spital, in ciuda eforturilor medicilor. Din cate se pare, este vorba despre un barbat si o femeie. Revenim cu amanunte!

UPDATE: ora 12:07: Cele doua persoane care si-au pierdut viata in cumplitul accident erau sot si sotie, fiind pasageri in Dacia Logan, care circula regulamentar. Barbatul, Stefan H., avea 26 de ani, iar sotia sa, Mirela H., avea 23 de ani. Tinerii se îndreptau către cununia unui membru apropiat din familie.


UPDATE: ora 12:10: Conducatorul auto al autorismului Audi A6, in varsta de 27 de ani, este un "cunoscut" al politistilor. Pana acum acesta a mai fost amendat pentru conducere cu viteza si depasiri neregulamentare, fiind implicat in trecut si in accidente rutiere cu avarii.



















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
77

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
33

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
56

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...