Tânărul arestat preventiv pentru spargerea unui magazin, era mai mult de atât: tâlhar la drumul mare!

Tânărul arestat preventiv pentru spargerea unui magazin, era mai mult de atât: tâlhar la drumul mare!

Polițiștii de la Botoșani au anunțat că tânărul arestat preventiv pentru spargerea unui magazin din care a sustras bunuri în valoare de 1500 de lei avea de fapt o activitate infracțională mult mai consistentă.

Urmare a reţinerii pentru 24 de ore, la data de 01.10.2019, a unui tânăr de 20 de ani din municipiul Botoşani, cercetat pentru comiterea unui infracţiuni de furt calificat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au extins cercetările şi asupra faptelor de tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe.

În urma probatoriului administrat a rezultat că în luna februarie a.c, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Botoşani, persoana în cauză, prin folosirea de acte de violenţă, a sustras de la un minor de 17 ani un telefon mobil şi suma de 300 de lei.

Ulterior, în cursul aceleiaşi nopţi, sub pretextul că minorul l-ar fi jignit, l-a lovit pe acesta în zona feţei, cauzându-i suferinţe fizice.

La data de 02.10.2019, instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 20 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii  infracţiunilor de furt calificat, tâlhărie calificată şi lovire sau alte violenţe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca la finalizerea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Coronavirusul a început să atace serios Europa! Alertă printre românii din Italia: un deces și 16 cazuri noi într-o singură zi

astăzi, 08:35
157

Țara cu cea mai mare comunitate de români privește neputincioasă la apariția și extinderea coronavirusului criminal chinezesc. Românii ar trebui să fie foarte prevăzători în ...

Primă pentru câștigarea campionatului, la FC Botoșani! "Putem să câștigăm titlul!"

astăzi, 08:23
171

Calificați în Play-Off, elevii lui Marius Croitoru se gândesc deja la cupele europene. Și nu doar atât. Declarat noul căpitan al FC Botoșani, Rodriguez a declarat că le-a solici...

Tradițiile românilor: Astăzi, Moșii de Iarnă sau Sâmbăta Morților

astăzi, 08:04
88

Biserica Ortodoxă pomeneşte sâmbătă, 22 februarie, pe cei adormiți, marcând astfel „Moșii de Iarnă”. Moşii de iarnă marchează începutul sâmbetelor morţil...