Tânără condamnată pentru o tâlhărie. A lovit un poliţist care a prins-o în flagrant

O tânără a fost condamnată de Judecătoria Săveni, după ce a comis o tâlhărie şi a lovit un poliţist care a prins-o în flagrant. 

Tânără condamnată pentru o tâlhărie. A lovit un poliţist care a prins-o în flagrant

B.J., de 35 de ani, din oraşul Ştefăneşti a comis fapta în vara anului 2016, când se afla în piaţa din oraş. A observat o femeie ce făcea cumpărături şi i-a sustras 30 de lei din buzunar.

În acel moment a fost observată de un poliţist, care era în civil și care a prins-o de mână. Atunci tânăra a aruncat banii şi a început să se zbată, s-a dezbrăcat de haină apoi l-a lovit pe poliţist în zona intimă şi a fugit. La faţa locului s-au adunat mai mulţi oameni, iar o parte au sunat la 112, poliţiştii găsind-o în zona pieţei.

În timpul procesului inculpata a cerut schimbarea încadrării judiciare în furt şi a cerut clemenţă în condiţiile în care partea vătămată şi-a recuperat prejudiciul. Judecătorii nu au acceptat cererea, ţinând cont şi de faptul că aceasta era recidivistă, şi au stabilit o pedeapsă de trei ani de închisoare. Sentinţa nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Suceava. 

"În baza art. 65 alin. 1 raportat la art. 66 alin. 1 lit. a, b C. pen. interzice inculpatei ca pedeapsă accesorie exercitarea drepturilor de a fi aleasă în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, de la rămânerea definitivă a prezentei sentințe și până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale. În temeiul art.274 alin.1 Cod procedură penală, obligă inculpata B.J. să plătească statului suma de 400 lei cheltuieli judiciare, în care a fost inclusă și suma de 300 lei cheltuieli judiciare din cursul urmăririi penale", se arată în sentinţă. 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
28

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
15

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
74

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...