Pronunţarea sentinţei în cazul lui Florin Ţurcanu amânată pentru 29 ianuarie

Pronunţarea sentinţei în cazul lui Florin Ţurcanu amânată pentru 29 ianuarie

Tribunalul Botoşani a amânat din nou pronunţarea sentinţei în cazul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

Țurcanu a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

Instanţa a decis să mai amâne o dată pronunţarea hotărârii pentru data de 29 ianuarie, deși termenul fixat era pentru ziua de astăzi, 21 ianuarie 2020.

Dosarul lui Florin Țurcanu se află pe rolul instanţei de fond de aproape patru ani, timp în care nu mai puțin de trei judecători care au avut pe masă acest caz au ieșit la pensie.

Florin Ţurcanu a fost trimis în judecată de procurorii DNA în aprilie 2016 care au invocat fapte penale petrecute între 2013 – 2014.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneancă rănită grav la Borșa după ce a căzut de pe munte, la Cascada Cailor - VIDEO

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
1800

De o intervenţie dificilă au avut parte salvamontiştii din Borşa. Un grup de turişti se afla la Cascada Cailor, îngheţată, pentru a face sporturi extreme, respectiv căţărări.Din n...

Dezastrul de după creșterea euro: Cresc prețurile, ratele, facturile

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
378

Moneda europeană a atins un maxim istoric în raport cu leul. Vineri, Banca Națională a cotat euro la peste 4 lei și 80 de bani, cea mai mare valoare înregistrată vreodată de moneda e...

Val de angajări la o primărie din județ. Concursurile constau doar în interviu

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
4917

Primăria Oraşului Ştefăneşti, din judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după ...