Fost comisar al Gărzii Financiare Botoşani, trimis în judecată pentru ascunderea unui accident! FOTO

Fost comisar al Gărzii Financiare Botoşani, trimis în judecată pentru ascunderea unui accident! FOTO

Un fost comisar al Gărzii Financiare Botoşani a fost trimis în judecată de procurori după ce a provocat un accident de circulaţie la Alfa Land, dar a ascuns acest lucru, susţinând în faţa oamenilor legii că la volanul maşinii, un Audi, s-ar fi aflat o prietenă.

Ioan Teodorescu, în vârstă de 42 de ani, a fost trimis în judecată pentru fals în declaraţii, instigare la fals în declaraţii şi sustragere de la recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în timp de Marinela Plian, de 32 de ani, a fost trimisă în faţa instanţei pentru fals în declaraţii.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Botoşani, urmând ca magistraţii să stabilească când va fi primul termen al procesului.

Accidentul a avut loc în noaptea de 21 spre 22 martie 2014, în sensul giratoriu de la Alfa Land.
 
În jurul orei 02.40, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident, soldat cu pagube materiale.

La faţa locului a fost identificat un autoturism avariat, poliţiştii constatând totodată că amplasamentul sensului giratoriu din zona unde a fost identificat vehiculul, prezenta urme de impact.

Ulterior, în jurul orei 03.20, la sediul Poliției municipiului Botoşani s-a prezentat o femeie de 32 ani, din municipiu, care a declarat că este autoarea accidentului, solicitând eliberarea documentelor necesare reparării autoturismului.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la veridicitatea acestor aspecte, poliţiştii au continuat verificările în cauză, iar în urma probatoriului administrat, a fost identificat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Botoșani ca fiind, în fapt, principalul bănuit de producerea evenimentului rutier, informa la acea vreme un comunicat al IPJ Botoşani.  

La scurt timp după accident, Ioan Teodorescu s-a simţit rău şi a ajuns la spital, ulterior fiind internat şi la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.
 
Vezi foto de la accident: Autoturism de lux, făcut praf la Lebăda! FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
26

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
66

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
26

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...