Doi suceveni condamnați pentru ultraj aduși la Penitenciarul Botoșani!

Doi suceveni condamnați pentru ultraj aduși la Penitenciarul Botoșani!

La 30.09.2019, Poliția municipiului Rădăuți a primit spre aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Judecătoria Rădăuți față de un bărbat de 33 de ani și o femeie de 55 de ani.

Ambii sunt din municipiul Rădăuți, bărbatul fiind condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de „ultraj” și „refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de monstre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, iar femeia fiind condamnată la 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea a două infracțiuni de „ultraj”.

Cele două persoane au fost identificate și reținute de polițiști pe raza municipiului Rădăuți, fiind escortate și încarcerate în Penitenciarul Botoșani.

Coi doi, mamă și fiu, au fost protagoniștii unui adevărat scandal în luna februarie a acestui an. Totul a pornit de la un accident rutier. Inițial polițiștii rutieri din Rădăuți au observat un autoturism care a părăsit partea carosabilă, lovind bordura trotuarului, după care șoferul a abandonat mașina avariată. Fiind identificat, bărbatul, care era în stare de ebrietate, a refuzat să fie testat alcoolscopic și nici nu a fost de acord cu recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, la sediul Poliției au ajuns și mama și fratele acestuia, ambii aflați în stare de ebrietate după care a pornit un adevărat scandal. Cum cei trei i-au amenințat și înjurat pe oamenii legii, șoferul mașinii a fost încătușat, mai ales că bărbatul fusese acuzat, în urmă cu șase ani, de constituirea unui grup infracțional organizat și de contrabandă. De asemenea, după cum scrie Stiridinbucovina.roîn 2009, la Cluj, acesta a fost arestat preventiv după ce ar fi delapidat mai multe jocuri de noroc din cinci județe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au fost aleși noii vicepreședinți ai Consiliului Județean al Elevilor

astăzi, 10:48
37

Ieri a avut loc Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor, prilej cu care au fost aleși și noii vicepreședinți, în număr de 3, care vor completa Biroul Executiv.În ur...

Pensionarii ar putea primi bonuri de masă în schimbul tichetelor de călătorie nefolosite!

astăzi, 10:22
158

Pensionarii ar putea primi bonuri de masă. Potrivit unui proiect aflat în dezbatere la Camera Deputaţilor, bonurile sunt propuse în schimbul tichetelor de călătorie nefolosite în...

Teatrul „Mihai Eminescu” le pregătește o farsă botoșănenilor: „Cum apar... Nebunii!”

astăzi, 10:09
27

Pentru dumincă, 17 noiembrie a.c., echipa Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani a pregătit spectacolul „Cum apar… Nebunii”, o farsă adaptată de regizorul Ludmila Skripka. Scenografia...