Curtea de Apel Suceava, despre confuzia privind recursul de la DGASPC Botosani: "eroare de redactare"!

Curtea de Apel Suceava, despre confuzia privind recursul de la DGASPC Botosani: "eroare de redactare"!

Confuzia in ceea ce priveste solutia data de Curtea de Apel Suceava, in procesul intentat de membrii Sindicatului Alfa impotriva Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, se datoreaza unei erori de redactare in sistemul electronic intern al Curtii de Apel!

Maria Andries, vicepresedintele Curtii de Apel Suceava, sustine ca recursul formulat de cei de la DGASPC a fost admis, ceea ce inseamna ca angajatii au pierdut procesul.

In cursul acestei saptamani, Sindicatul Cartel Alfa si conducerea DGASPC au prezentat doua sentinte total opuse ale Curtii de Apel Suceava, prin care fiecare parte avea castig de cauza.

"Fata de articolele aparute in presa referitor la dosarul privind membrii Sindicatului Alfa Botosani si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului facem urmatoarele precizari: Solutia data de Curtea de Apel Suceava, care a fost pronuntata in sedinta publica din 15 septembrie 2011, a fost cea de admitere a recursului si de modificarea a sentintei pronuntata de Tribunalul Botosani, in sensul respingerii actiunii.

Cu ocazia transcrierii deciziei in sistemul electronic intern s-a produs o eroare de redactare, care a fost inlaturata in data de 19.09.2011 cand, cu ocazia eliberarii unui certificat de grefa s-a constatat ca solutia din sistemul informatic nu corespunde fidel celei din dosar.

Respingem ferm acuzatiile partilor privind exercitarea de presiuni asupra instantei si va informam ca a fost declansata procedura cercetarii prealabile prevazuta de art. 87 din Legea nr.567/2004 privind Statutul personalului auxiliar de specialitate din cadrul instantelor judecatoresti, pentru a se stabili circumstantele care au condus la crearea acestei situatii si a luarii masurilor ce se impun", se arata intr-un comunicat al Curtii de Apel Suceava remis la solicitarea redactiei Stiri Botosani.


Vezi si Angajatii DGASPC au pierdut procesul: Ori este un fals in acte ori este o greseala a trei grefieri

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
52

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1021

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
406

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...