Curtea de Apel din Suceava caută grefier pentru Tribunalul din Botoșani. Cerințe: diplomă de bacalaureat și „o reputație bună”

Curtea de Apel din Suceava caută grefier pentru Tribunalul din Botoșani. Cerințe: diplomă de bacalaureat și „o reputație bună”

Ca urmare a unei decizii a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Curtea de Apel din Suceava organizează concurs pentru ocuparea unui post de grefier arhivar în cadrul Tribunalului din Botoșani, pe o perioadă determinată, până la revenirea în funcție a titularei.

Condițiile de participare la concurs nu sunt dintre cele mai stricte. Pentru a putea candida pe post, doritorii trebuie să cunoască bine limba română, să nu fie înregistrați în cazier, „să aibă o reputație bună”. La capitolul studii, este nevoie de minumum 12 clase absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Înscrierea la concurs se face până pe 3 martie a.c., între orele 10:00-13:00, la compartimentul 326 a Curții de Apel din Suceava.

Concursul va avea loc la sediul Curții de Apel din Suceava, pe 14 martie, de la ora 9:00, și va consta în susținerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoștințelor de operare PC și a unei probe teoretice.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANM: Două zile de vreme rea în toată țara

Joi, 29 Octombrie 2020
535

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare meteo de vreme rea, valabilă pentru întreaga țară, timp de două zile.Avertizarea intră în vigoare vineri,...

Peste 60 de amenzi aplicate ieri pentru încălcări ale măsurilor anti-COVID

Joi, 29 Octombrie 2020
137

Miercuri, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare, în sistem integrat, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării d...

FOTO: Razii în opt stații de cale ferată din Botoșani, amenzi împărțite de polițiști

Joi, 29 Octombrie 2020
180

Miercuri, 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, au acționat pentru creșterea gradului...