Curtea de Apel din Suceava caută grefier pentru Tribunalul din Botoșani. Cerințe: diplomă de bacalaureat și „o reputație bună”

Curtea de Apel din Suceava caută grefier pentru Tribunalul din Botoșani. Cerințe: diplomă de bacalaureat și „o reputație bună”

Ca urmare a unei decizii a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Curtea de Apel din Suceava organizează concurs pentru ocuparea unui post de grefier arhivar în cadrul Tribunalului din Botoșani, pe o perioadă determinată, până la revenirea în funcție a titularei.

Condițiile de participare la concurs nu sunt dintre cele mai stricte. Pentru a putea candida pe post, doritorii trebuie să cunoască bine limba română, să nu fie înregistrați în cazier, „să aibă o reputație bună”. La capitolul studii, este nevoie de minumum 12 clase absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Înscrierea la concurs se face până pe 3 martie a.c., între orele 10:00-13:00, la compartimentul 326 a Curții de Apel din Suceava.

Concursul va avea loc la sediul Curții de Apel din Suceava, pe 14 martie, de la ora 9:00, și va consta în susținerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoștințelor de operare PC și a unei probe teoretice.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prima vindecare în rândul botoșănenilor infectați cu coronavirus

Luni, 6 Aprilie 2020
1681

Medicul Valentina Morcov, din cadrul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Botoșani, a anunțat, luni, prima vindecare în rândul pacienților din județ infectați cu n...

Peste 130 de botoșăneni amendați pentru deplasări nemotivate, în ultimele 24 de ore

Luni, 6 Aprilie 2020
716

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, în ultimele 24 de ore, au fost escortate la centrele de carantină 40 de persoane. Totodată, dintre cei 88 de jandarmi care au execut...

Explozie a numărului de botoșăneni aflați în carantină

Luni, 6 Aprilie 2020
489

Până astăzi, 6 aprilie, potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Botoșani:- în carantină instituționalizată sunt 455 de ...