Condamnat pentru tentativă de omor, un botoşănean contestă decizia instanţei la Curtea de Apel Suceava

Nu s-a împăcat cu ideea că gestul său îl va trimite în spatele gratiilor, astfel că a contestat condamnarea dispusă de Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor. Pentru a se apăra, însă, ar trebui să se prezinte în faţa instanţei, lucru pe care nu l-a făcut până acum.

Condamnat pentru tentativă de omor, un botoşănean contestă decizia instanţei la Curtea de Apel Suceava

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Un botoşănean de 29 de ani din comuna Corni a contestat la Curtea de Apel Suceava o condamnare de cinci ani de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat în gât un taximetrist.

Judecătorii Tribunalului Botoşani i-au dat această pedeapsă, la care se adaugă două luni de închisoare dintr-o condamnare anterioară precum şi daune morale de 5.000 de lei.

Incidentul care l-a trimis pe Eugen D. după gratii a avut loc în decembrie 2010, când agresorul a apelat la un taximetrist să-l transporte la Vlădeni, însă de acolo tânărul a vrut să meargă la Corni, prin Brehuieşti. La un moment dat, agresorul a coborât din maşină spunând că aşteaptă pe cineva, iar după câteva minute a reintrat în maşină, s-a aşezat pe bancheta din spate, a scos un cuţit lung de aproape 30 de centimetri şi l-a atacat pe taximetrist, după care a fugit. Rănit la gât şi la mâini, taximetristul a sunat la 112 şi a fost transportat la spital.

Cum agresorul a dispărut după comiterea faptei, cercetările s-au prelungit până în primăvara anului trecut. Interesant a fost că tânărul nu s-a prezentat la niciun termen al procesului, pe numele lui fiind emis şi un mandat de aducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
475

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...