Condamnat la închisoare de magistrații botoșăneni, dat în urmărire internațională, depistat în Italia!

Judecătoria Botoșani l-a condamnat pe bărbatul în vârstă de 35 de ani la 2 ani şi 207 zile închisoare, pentru comiterea de infracţiuni de furt calificat.

Condamnat la închisoare de magistrații botoșăneni, dat în urmărire internațională, depistat în Italia!

   Foto: Arhivă

Polițiștii Biroului Urmăriri Iaşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Botoşani, pe numele unui bărbat, condamnat pentru furt calificat.
 
La data de 18 ianuarie 2017, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi au depistat în Roma – Italia, un bărbat, de 35 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, care era urmărit naţional şi internațional.
 
Pe numele acestuia, Judecătoria Botoşani a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 207 zile închisoare pentru comiterea de infracţiuni de furt calificat.
 
"Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii ieşeni au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova, fiind revocate formele de urmărire şi comunicată situaţia la instanţele emitente", informează reprezentanții Poliției Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În municipiul Botoșani începe construirea de staţii de încărcare pentru vehicule electrice. Primii pași

astăzi, 10:27
26

Consilierii locali din Municipiul Botoşani au făcut ieri primii pași în construirea de staţii de încărcare pentru vehicule electrice.Întruniți de urgență în cadrul ...

Bogdan Dumitraș, toboșarul de la Darabani, a părăsit Vocea României

astăzi, 09:51
75

Bogdan Dumitraș, tânărul originar din Teioasa (Darabani), a părăsit seara trecută Vocea României. Toboșarul de la Darabani, în vârstă de 25 de ani, care face muzică de ...

Astăzi: cod galben de ceață în județ, până după-amiază

astăzi, 09:39
37

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip nowcasting, sâmbătă dimineață, conform căreia județul Botoșani se află sub cod galben de ceață, până ...