Condamnat la închisoare de magistrații botoșăneni, dat în urmărire internațională, depistat în Italia!

Judecătoria Botoșani l-a condamnat pe bărbatul în vârstă de 35 de ani la 2 ani şi 207 zile închisoare, pentru comiterea de infracţiuni de furt calificat.

Condamnat la închisoare de magistrații botoșăneni, dat în urmărire internațională, depistat în Italia!

   Foto: Arhivă

Polițiștii Biroului Urmăriri Iaşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Botoşani, pe numele unui bărbat, condamnat pentru furt calificat.
 
La data de 18 ianuarie 2017, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi au depistat în Roma – Italia, un bărbat, de 35 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, care era urmărit naţional şi internațional.
 
Pe numele acestuia, Judecătoria Botoşani a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 207 zile închisoare pentru comiterea de infracţiuni de furt calificat.
 
"Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii ieşeni au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova, fiind revocate formele de urmărire şi comunicată situaţia la instanţele emitente", informează reprezentanții Poliției Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
71

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
69

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
95

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...