Bărbat din județ, arestat pentru tentative de viol asupra unor minore

Bărbat din județ, arestat pentru tentative de viol asupra unor minore

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Nicșeni, județul Botoșani, a fost arestat, sâmbătă, pentru tentativă de viol. Pe 6 septembrie a.c.., respectiv pe 26 a acestei luni, bărbatul a încercat să agreseze sexual doua minore de 12, respectiv 14 ani din aceeași localitate.

În urma probatorului administrat, s-a stabilit faptul că, în zilele menționate, bărbatul de 35 de ani a abordat două minore, de 12, respectiv de 14 ani, în timp ce acestea se deplasau pe drumul sătesc din localitate și le-a făcut semn să îl însoțească în locuri izolate, fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora.

În prima situație, bărbatul a fost surprins de un consătean, iar în cel de-al doilea, minora de 14 ani a părăsit în fugă locul faptei.

„Faţă de persoana în cauză a fost luată inițial măsura internării la Secția de Psihiatrie, iar ulterior, la data de 27.09.2019, dispunându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și, la data de 28.09.2019, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tentativa la viol”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Surpriză: Candidatul ALDE la Primăria municipiului Botoșani s-a retras din cursă

astăzi, 15:21
25

Candidatul filialei ALDE pentru Primăria municipiului Botoșani, Lucian Borfotină, a anunțat miercuri, printr-o postare pe Facebook, că nu mai intenționează să obțină funcția, în favoa...

Flutur, avertisment către Nova Apaserv: „Primăria nu va mai plăti apa de ploaie până nu îi văd că iau măsuri”

astăzi, 13:48
138

Ploile abundente din ultima perioadă au stârnit un val de reacții negative în rândul botoșănenilor, sătui ca an de an, străzile inundate să le provoace neplăceri și pagube f...

COVID. 641 de cazuri noi de infectare, dintre care trei în Botoșani, în ultimele 24 de ore

astăzi, 13:41
203

Alte trei persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, bilanțul total ajungând miercuri la 1084 de botoșăneni infectați, ...