Băgat la închisoare după ce un tânăr şi-a pierdut viaţa în urma unei bătăi!

Un tânăr din judeţul Botoşani a fost ridicat de poliţişti şi încarcerat în Penitenciar după ce o persoană şi-a pierdut viaţa din cauza sa.

Băgat la închisoare după ce un tânăr şi-a pierdut viaţa în urma unei bătăi!

La data de 22 decembrie, poliţiştii Postului de poliţie Frumuşica au depistat un tânăr de 23 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Botoșani a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 4 ani, pentru comiterea infracţiunii de lovire cauzatoare de moarte.

Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul Botoşani, în vederea încarcerării.

Fapta pentru care individul a fost judecat s-a petrecut la începutul lunii mai, anul trecut. Acesta a mers într-un bar din Flămânzi iar pe fondul unui conflict spontan s-a luat la bătaie cu mai mulţi tineri.

L-a lovit cu pumnul pe unul dintre tineri în zona capului, acesta s-a dezechilibrat şi s-a lovit puternic la cap, iar după câteva zile a decedat.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
476

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
64

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...