Un copil de un an a scăpat cu viață după ce trenul a trecut peste el!

”Mi s-a ridicat părul pe mine... am îngălbenit la față și l-am întrebat pe șeful de tren dacă nu am albit în cap", a povestit mecanicul trenului.

Un copil de un an a scăpat cu viață după ce trenul a trecut peste el!

Un copil de un an a scăpat viu de sub tren, la Timișoara, după ce mecanicul de locomotivă l-a văzut pe şine şi a frânat. Când s-a dat jos, bărbatul a văzut că pruncul a avut mare noroc: a stat chiar între liniile de cale ferată şi a scăpat neatins. Tatal copilului spune că acesta a plecat singur de acasă.

”Mi s-a ridicat părul pe mine... am îngălbenit la față și l-am întrebat pe șeful de tren dacă nu am albit în cap. Copilul plângea, l-am scos de sub automotor, de sub săgeată, l-am luat în brațe, l-am liniștit și l-am dus înăuntru în motor, l-am verificat să văd dacă nu este rănit”, a spus mecanicul trenului, citat de Digi24.ro.

Copilul a fost dus la spital, dar el este într-o stare bună.

”S-au efectuat investigațiile de bază clinice și radiologice și nu are niciun segment afectat, este desigur puțin ars de soare și cu câteva zgârieturi”, a spus Mihai Gafencu, purtătorul de cuvân al spitalului de copii „Luis Țurcanu”.

Într-un târziu a ajuns la spital şi tatăl bebelușului. ”Socrul plecă la magazin și o mers copilul după el și n-o băgat seamă că copilul s-o dus după el și o aflat poliția pe linie și l-o luat”, a spus Samson Varga.

Bebeluşul a fost preluat de asistenții sociali care vor decide dacă este în siguranţă cu familia lui. Părinții au fost amendați cu 500 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bătrân din Botoșani cercetat, după ce a plecat de la Urgențe. Polițiștii l-au găsit acasă și au chemat ambulanța

astăzi, 14:46
46

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor față de un bărbat de 70 de ani din municipi...

Atac dur al lui Iftime la adresa lui Moruțan: „Alții au plecat cu viteză mare și n-au făcut meciuri bune”

astăzi, 14:02
145

Andrei Chindris este unul dintre cele mai discutate nume din Liga 1 la capitolul transferuri. Interesul lui Gigi Becali pentru Andrei Chindris inca de anul trecut l-a pus pe fundasul lui Botosani...

Casa Corpului Didactic din Botoşani continuă formarea cadrelor didactice în mediul on-line

astăzi, 13:53
150

Ținând cont de condițiile impuse de pandemia de COVID-19, de imposibilitatea derulării în regim „faţă-în-faţă” a activităților de formare din ofertă şi a proie...