Un copil de un an a scăpat cu viață după ce trenul a trecut peste el!

”Mi s-a ridicat părul pe mine... am îngălbenit la față și l-am întrebat pe șeful de tren dacă nu am albit în cap", a povestit mecanicul trenului.

Un copil de un an a scăpat cu viață după ce trenul a trecut peste el!

Un copil de un an a scăpat viu de sub tren, la Timișoara, după ce mecanicul de locomotivă l-a văzut pe şine şi a frânat. Când s-a dat jos, bărbatul a văzut că pruncul a avut mare noroc: a stat chiar între liniile de cale ferată şi a scăpat neatins. Tatal copilului spune că acesta a plecat singur de acasă.

”Mi s-a ridicat părul pe mine... am îngălbenit la față și l-am întrebat pe șeful de tren dacă nu am albit în cap. Copilul plângea, l-am scos de sub automotor, de sub săgeată, l-am luat în brațe, l-am liniștit și l-am dus înăuntru în motor, l-am verificat să văd dacă nu este rănit”, a spus mecanicul trenului, citat de Digi24.ro.

Copilul a fost dus la spital, dar el este într-o stare bună.

”S-au efectuat investigațiile de bază clinice și radiologice și nu are niciun segment afectat, este desigur puțin ars de soare și cu câteva zgârieturi”, a spus Mihai Gafencu, purtătorul de cuvân al spitalului de copii „Luis Țurcanu”.

Într-un târziu a ajuns la spital şi tatăl bebelușului. ”Socrul plecă la magazin și o mers copilul după el și n-o băgat seamă că copilul s-o dus după el și o aflat poliția pe linie și l-o luat”, a spus Samson Varga.

Bebeluşul a fost preluat de asistenții sociali care vor decide dacă este în siguranţă cu familia lui. Părinții au fost amendați cu 500 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Motivul pentru care un botoșănean de 22 de ani a venit la Urgențe, a lăsat personalul medical fără replică

Luni, 18 Noiembrie 2019
996

Protagonistul unui caz care a lăsat fără replică personalul Unității de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Jdețean, a fost al unui tânăr de 22 de ani din Botoşani.Vizibil îng...

Tânăr de 16 ani, rănit după ce a intrat cu căruța pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism. Șoferul consumase alcool

Luni, 18 Noiembrie 2019
796

Un tânăr în vârstă de 16 ani a fost rănit, după ce a pătruns cu căruța pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, luni seară, &icir...

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, luată cu asalt: „Brusc, oamenii îşi aduc aminte de dureri mai vechi”

Luni, 18 Noiembrie 2019
1061

Peste 170 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe în doar ultimile 24 de ore. Asta nu a însemnat, însă, că reprezentau şi urgenţe medicale.Potrivit cadrelor medicale din Unitat...