Un bărbat din Leorda a rămas fără o mână după un accident cumplit. Omul era să fie strivit complet de o tocătoare, dar un copil l-a salvat!

Un bărbat din Leorda a rămas fără o mână după un accident cumplit. Omul era să fie strivit complet de o tocătoare, dar un copil l-a salvat!

Un bărbat din Leorda a rămas fără o mână, după ce şi-a prins-o la tocătoare. Medicii nu au mai putut face decât să îi opereze bontul rămas, osul fiind pur şi simplu fărâmiţat de utilaj.

Accidentul cumplit a avut loc în localitatea Dolina, comuna Leorda, în după-amiaza zilei de luni. Un bărbat de 43 de ani, din localitate, prepara nutreț pentru animale la un utilaj de tocat de mari dimensiuni.

La un moment dat, însă, din neatenție, acesta și-a prins mâna stângă în părțile mobile ale tocătoarei, care pur și simplu i-a sfârtecat brațul aproape în întregime.

Norocul bărbatului a fost că un copil a deconectat de la alimentarea electrică tocătoarea, astfel că acesta nu a fost tras cu totul în interiorul malaxorului care l-ar fi ucis pe loc.

Oamenii au apelat serviciul 112, la fața locului ajungând în scurt timp echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-a transportat la Urgențe.

Ulterior, bărbatul a fost internat pe Secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean, urmând ca medicii să îi opereze partea de os rămasă pentru a se încerca montarea unei proteze.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
13

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
25

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
52

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...