Un bărbat de 47 de ani a fost găsit fără suflare în locuința proprie. Se intoxicase cu gaz metan (FOTO)

Un bărbat de 47 de ani a fost găsit fără suflare în locuința proprie. Se intoxicase cu gaz metan (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Cotirgaci, comuna Roma, a fost găsit fără suflare, joi, în locuința proprie. Acesta se intoxicase cu gaz metan.

Macabra descoperire a fost făcută de către un vecin, care a cerut ajutor, prin apel la 112, efectuat puțin după ora 11:00.

„Apelantul a precizat ca a simțit un miros înțepător când a deschis ușa. Preventiv, întrucât nu se cunoștea sursa mirosului, dispecerul ISU i-a indicat să nu intre în locuință și sa nu permită nimănui accesul”

, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

La fața locului au fost direcționate inclusiv un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoşani și unul al Poliției din localitate. Când au intrat în locuință, pompierii au constatat că persoana era inconștientă, căzută lângă pat, iar în interior se simțea un puternic miros de gaz metan, de la o butelie care era deschisă.

Persoana a fost preluată de echipajul SAJ, care nu a putut face, însă, decât să constate decesul. Pompierii au închis butelia și au aerisit locuința.

Vecinii susțin că nu l-au mai văzut pe bărbat din ziua de luni.

La fața locului au ajuns și polițiștii criminaliști, care au demarat cercetări pentru stabilirea exactă a circumstanțelor survenirii decesului. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, in rem.
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un pas: Autobuzele noi aduse la Botoșani, omologate de Autoritatea Rutieră

astăzi, 15:32
113

Liderii municipalității de la Botoșani au anunțat că astăzi, vinri, 3 iulie, s-a mai parcurs o etapă legală obligatorie din procesul de punere în circulație a autobuzelor ISUZU, care vo...

De ce NU este România o societate a cunoașterii

astăzi, 15:03
50

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Domnul Hari Bucur-Marcu face o serie de observații foarte pertinente despre irelevanța cunoașterii (cu deosebire a cunoașterii științifice) &...

Fostul șef al jandarmilor de la Botoșani, colonelul Costică Chițac, a încetat din viață

astăzi, 14:53
688

Colonelul Costică Chițac, fostul comandant al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, a încetat din viață astăzi, după o grea suferință.Fostul comandat al jandarmilor de la ...