Un bărbat de 47 de ani a fost găsit fără suflare în locuința proprie. Se intoxicase cu gaz metan (FOTO)

Un bărbat de 47 de ani a fost găsit fără suflare în locuința proprie. Se intoxicase cu gaz metan (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Cotirgaci, comuna Roma, a fost găsit fără suflare, joi, în locuința proprie. Acesta se intoxicase cu gaz metan.

Macabra descoperire a fost făcută de către un vecin, care a cerut ajutor, prin apel la 112, efectuat puțin după ora 11:00.

„Apelantul a precizat ca a simțit un miros înțepător când a deschis ușa. Preventiv, întrucât nu se cunoștea sursa mirosului, dispecerul ISU i-a indicat să nu intre în locuință și sa nu permită nimănui accesul”

, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

La fața locului au fost direcționate inclusiv un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoşani și unul al Poliției din localitate. Când au intrat în locuință, pompierii au constatat că persoana era inconștientă, căzută lângă pat, iar în interior se simțea un puternic miros de gaz metan, de la o butelie care era deschisă.

Persoana a fost preluată de echipajul SAJ, care nu a putut face, însă, decât să constate decesul. Pompierii au închis butelia și au aerisit locuința.

Vecinii susțin că nu l-au mai văzut pe bărbat din ziua de luni.

La fața locului au ajuns și polițiștii criminaliști, care au demarat cercetări pentru stabilirea exactă a circumstanțelor survenirii decesului. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, in rem.
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O mamă cu șapte copii și doi nepoți a primit încă un moment de SPERANȚĂ din partea pompierilor de la Botoșani. Galerie foto.

astăzi, 14:48
100

Ne plac poveștile frumoase și ne plac oamenii care fac gesturi frumoase. Momentele de acest fel trec în general neobservate, dar rămân mereu în sufletul celor care primesc un...

Mai puține drumuri pentru cei care se pensionează. Ministrul Muncii a anunțat simplificarea procedurilor de pensionare

astăzi, 14:24
225

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat simplificarea procedurilor pentru ieşirea la pensie, precizând că a iniţiat un ordin în acest sens.Potrivit ministrului, Agenţia Na...

Femeie de 62 de ani din Botoșani, găsită fără suflare într-un șanț

astăzi, 13:53
373

O femeie în vârstă de 62 de ani din localitatea Pădureni, județul Botoșani, a fost găsită fără suflare, într-un șanț din sat, luni dimineață. Moartea a survenit pe fondul...