Un adolescent din Botoșani s-a dus la Urgențe pentru un coș

Un adolescent din Botoșani s-a dus la Urgențe pentru un coș

Un tânăr de 19 ani a ajuns, în acest weekend, la Urgenţe, cu un caz departe de a fi unul cu care cadrele medicale specializate în resuscitarea şi tratarea pacienţilor aflaţi în pericol de moarte, ar fi obişnuite.

Acesta a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din Botoșani, îngrijorat de faptul că avea un coş pe nas. Cadrele medicale l-au întrebat dacă are o problemă de sănătate, acesta spunându-le însă că era îngrijorat pentru sănătatea lui tocmai din cauza coşului, fiind pentru prima dată când îi apărea un coş pe nas şi era speriat să nu fi fost vorba de altceva mai grav. 

O asistentă i-a "stors" coşul şi a dezinfectat locul, spunându-i însă că este posibil să mai aibă parte de astfel de sperieturi.

Medicii i-au recomandat să apeleze pe viitor la medicul de familie sau chiar la un farmacist înainte să se prezinte la Urgenţe, unde trebuie să aibă prioritate destulele cazuri cu adevărat grave.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
192

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
35

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
253

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...