Trei mame reţinute, după ce au bătut un elev într-o pauză dintre orele de curs

, trei femei au agresat un elev de 13 ani pe coridorul Şcolii numărul 28 „Dan Barbilian“ din Constanţa. Împotriva acestora, poliţia a luat miercuri seară măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca joi, 1 februarie, să fie prezentate în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Trei mame reţinute, după ce au bătut un elev într-o pauză dintre orele de curs

Conform poliţiştilor, Maria Bădulescu, mama copilului agresat, a depus plângere la poliţie împotriva celor 3 agresoare. Tot la poliţie au depus plângere şi 2 dintre cele 3 femei, mamele colegilor băiatului bătut,împotriva agresiunilor la care erau supuşi copiii lor de către băiatul de 13 ani. Incidentul s-a petrecut sub privirile altor elevi, unii dintre ei filmând incidentul, astfel încât imaginile au ajuns virale pe internet.

Din mărturia lui Mustafa, elevul bătut, reiese că două dintre cele trei agresoare sunt mamele unor colegi de clasă. „Alaltăieri am mers cu mama unuia dintre copii şi cu el acasă şi râdeam pe drum. Iar a doua zi nu ştiu ce s-a întâmplat. O doamnă nici nu avea treabă cu şcoala, a venit doar pentru bătaie“, a povestit Mustafa, elev în clasa a cincea. Totul s-a petrecut într-o pauză când elevul era pe coridor.

„Eram în holul şcolii, la etajul doi, şi vorbeam cu doi băieţi. Deodată a venit pe la spate o mămică şi mi-a dat cu ceva în cap. Nu am mai văzut nimic, am căzut pe jos, după aceea au mai venit două femei înalte şi nu ştiu ce s-a întâmplat. Iniţial am crezut că sunt nişte copii, nu mi-am dat seama că sunt nişte doamne. Sora mea şi un alt coleg s-au băgat în faţă, iar doamnele acelea i-au lovit şi pe ei. Am crezut că o să vină paznicii, dar nu era niciunul. Au intervenit doamna de sport şi doamna de română“, a mai declarat Mustafa.

Şi Jamila, sora băiatului, care a încercat aplanarea conflictului, a primit câteva lovituri din partea celor trei femei. Jamila are 16 ani şi este elevă în clasa a opta. Ea povesteşte că „a venit un copil să mă anunţe că e bătaie, că se ceartă fratele meu cu nişte copii, dar când am ajuns acolo am văzut că erau nişte femei. Pe una am prins-o de mâini şi am dat-o mai în spate ca să-mi pot apăra fratele şi în timpul acesta am luat nişte pumni, nu ştiu de la care dintre femei. Paznicul stătea şi se uita de la distanţă. Nu ştiu de ce mai este plătit din banii părinţilor noştri dacă stă şi nu îşi face treaba. După acele lovituri am leşinat în şcoală“.

Citeste mai mult: adev.ro/p3gp10

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 2-1! Criza continuă

Luni, 28 Septembrie 2020
234

FC Botoșani s-a deplasat la Sibiu pentru duelul cu Hermanstadt din etapa a 5-a a primei divizii. Formația lui Marius Croitoru venea după 3 partide fara victorie, deși începuse perfect campio...

Tânăr amendat pentru că fotografia buletinele de vot

Luni, 28 Septembrie 2020
252

Un tânăr din localitatea Corni, din județul Botoșani a fost amendat de polițiști, după ce a fost surprins în timp ce fotografia buletinele de vot, informează Inspectoratul de Poliț...

Mâine: Cod galben de inundații în Botoșani

Luni, 28 Septembrie 2020
850

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o atenţionare de tip Cod galben de inundaţii, valabilă marţi, vizând râurile Jijia și Siret, iar afl...