Ţigări de peste 35.000 lei, găsite în șase colete pe malul Prutului - FOTO, VIDEO

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate pe direcţia localităţii de frontieră Rădăuţi Prut, 60.000 de ţigări de contrabandă în valoare de peste 35.000 de lei.

Ţigări de peste 35.000 lei, găsite în șase colete pe malul Prutului - FOTO, VIDEO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au organizat o acţiune specifică pe linia contrabandei cu ţigări. 

În timpul desfăşurării misiunii, pe direcţia localităţii de frontieră Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, poliţiştii de frontieră au descoperit la malul râului Prut şase colete cu ţigări. Astfel, la inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 60.000 de ţigări.

Ţigările, în valoare de 35.510 lei, au fost ridicate de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

"În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun", a precizat purtătorul de cuvânt S.T.P.F. Botoşani, comisar de poliţie Minodora Răcnea.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
94

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
20

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 07:20
1871

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism....