Tânără ajunsă la Urgențe, din cauza unui gel de duș din Kaufland

Tânără ajunsă la Urgențe, din cauza unui gel de duș din Kaufland

O tânără din oraşul Botoșani a început să resimţă măncărimi, urticarie, şi chiar unele răni pe corp, după ce s-a spălat cu un gel de duş pe care susține că l-a cumpărat din Kaufland, acum câteva zile.

La scurt timp după ce l-a folosit, botoşăneanca de 34 de ani a început să resimtă efectele acestuia asupra pielii şi a ajuns la Urgenţe.

Aceasta a fost consultată de specialiştii din Urgenţă, care i-au prescris un tratament pentru imunitate şi i-au făcut un tratament de urgenţă împotriva reacţiei alergice pe care o avea.

Pe 2 octombrie, reprezentanţii la nivel naţional ai magazinului au emis un comunicat în care îşi cer scuze de la cumpărători în numele producătorului. Kaufland anunța că Bevola Gel de duş cu Mango & Piersică, 500 ml, lot 91400019 şi Bevola Gel de duş cu Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml sunt cele două produse, și nu vor mai fi găsite în rafturile hipermarketului.

Clienții care au achiziționat un produs dintre cele două tipuri menționate sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Detalii cu privire la gelurile de duș toxice de pe rafturile din Kaufland, retrase din comerț între timp, precum și puținele date pe care am reușit să le gasim despre Pluralibacter gergoviae le puteți citi aici, în textul publicat miercuri, 2 octombrie 2019:

http://stiri.botosani.ro/stiri/actualitate/kaufland-a-vandut-doua-geluri-de-dus-cu-bacterii-care-pot-cauza-infectii-ale-pielii-acum-le-retrage-de-la-comercializare.html

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Surprize în traficul din Botoșani: o mașină fără șofer a intrat în coliziune cu un alt autoturism

astăzi, 18:18

O mașină a ajuns în mijlocul străzii și a provocat un accident, după ce conducătorul auto și, totodată, proprietarul acesteia a uitat să tragă frâna de mână.Incidentul...

Accident în apropiere de OMV. A fost implicat un inspector școlar

astăzi, 18:03
114

Un accident soldat cu rănirea a două persoane a avut loc marți dimineață, pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, în zona OMV. Cauza este efectuarea unei manevre fără asigurarea cores...

Două femei din județ au încercat să se sinucidă în aceeași seară. Ambele, prin supradoză de medicamente

astăzi, 17:45
141

Două femei au ajuns, duminică seară, la spital în stare foarte gravă, după ce au încercat să îşi pună capăt zilelor cu medicamente.Ambele cazuri au ajuns la Urgenţe dum...