Tânăr din Botoșani, aproape să se eviscereze, după ce și-a băgat cuțitul în burtă din neatenție

Tânăr din Botoșani, aproape să se eviscereze, după ce și-a băgat cuțitul în burtă din neatenție

Un tânăr de 23 de ani, din Botoșani, a ajuns la spital cu o plagă abdominală adâncă, după ce şi-a băgat din greşeala cuţitul în burtă.

Incidentul a avut loc în propria gospodărie, în momentul în care acesta dorea să taie o bucată mai mare de carne. Modul în care ţinea însă bucata şi cuţitul a fost unul nefericit, astfel că o mişcare greşită a făcut ca acesta să scape unealta ascuţită cu vârful spre corpul său, lama penetrându-i abdomenul.

Plin de sânge şi speriat, acesta a sunat la 112, o ambulanţă sosind la domiciliul său, unde a primit primul ajutor, fiind transportat apoi la Urgenţe. Tânărul a fost preluat direct de medicii chirurgi, care se temeau ca lama cuţitului să nu îi fi penetrat acestuia organele interne.

„Pacientul a fost imediat dus în sala de operaţii şi supus unei intervenţii chirurgicale. Ulterior a fost internat pe secţia de reanimare pentru supraveghere medicală”, a precizat un asistent din cadrul SJU Mavromati. 

Potrivit medicilor, lama ar fi putut cauza leziuni foarte grave, dacă ar fi intrat încă unu sau doi centimetri. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Descoperire macabră în centrul orașului

astăzi, 17:00
1420

O femeie de 62 de ani a fost găsită fără suflare pe o bancă în părculeţul de lângă Piaţa Mică. Descoperirea a fost făcută duminică dimineaţă, de oamenii care mergeau la pia...

O familie de botoșăneni își caută un membru al familiei dispărut la Munchen!

astăzi, 12:09
710

O familie din Botoșani a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe un botoșănean care lucra în zona Munchenului, și care a dispărut acum câteva zile.Botoșăn...

Comunicat PSD Botoșani: “România trebuie condusă dintre oameni, împreună cu ei, alături de ei”, le-a spus Viorica Dăncilă delegaților de la Congres, care i-au acordat în unanimitate votul pentru candidatura la alegerile prezidențiale.

astăzi, 10:35
198

“România trebuie condusă dintre oameni, împreună cu ei, alături de ei”, le-a spus Viorica Dăncilă delegaților de la Congres, care i-au acordat în unanimitate votul ...