Tânăr de 18 ani, transportat de urgență la spital, după ce a fost bătut cu bâta

Tânăr de 18 ani, transportat de urgență la spital, după ce a fost bătut cu bâta

Un tânăr de 18 ani a ajuns la spital, după ce a fost bătut de un consătean cu o bâtă în plină stradă, sub ochii trecătorilor. Incidentul a avut loc ziua în amiaza mare, în satul Miletin din comuna Prăjeni.

Tânărul de 18 ani mergea spre casă pe marginea drumului, iar la un moment dat s-a întâlnit cu un consătean, în vârstă de 22 de ani. Între cei doi s-a iscat o ceartă, pe fondul unei datorii mai vechi a celui de-al doilea către primul, iar la un moment dat au început să se lovească cu pumnii şi picioarele.

Cel de 22 de ani a pus însă mâna pe un leaţ de lemn pe care îl avea la îndemână, şi a început să îşi lovească adversarul cu putere în zona capului. După câteva lovituri încasate peste cap, tânărul de 18 ani a ridicat mâna pentru a se apăra, acesta fiind astfel rănit şi în zona pieptului şi a braţului stâng. Ulterior, agresorul a fugit, iar acesta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

O ambulanţă l-a adus la spital, iniţial tânărul spunându-le cadrelor medicale că a căzut de pe cal, însă la spital a recunoscut adevărul. Acesta a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme şi contuzii la nivelul capului, mâinii stângi şi pieptului, fiind internat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...