Tâlhar din Botoșani, prins de poliţiştii suceveni: A recunoscut şi un furt comis la ferma unde lucrase!

Un botoșănean care a atacat şi tâlhărit în stradă o femeie, într-o localitate din județul Suceava, este și autorul unui furt cu prejudiciu important. 

Tâlhar din Botoșani, prins de poliţiştii suceveni: A recunoscut şi un furt comis la ferma unde lucrase!

Poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti, județul Suceava, au stabilit că Bogdan Dumitru Şulcu, în vârstă de 29 de ani, din comuna Suharău, judeţul Botoşani, în perioada în care a lucrat la o fermă din Frătăuţii Noi, a sustras un aparat de măsurat umiditatea cerealelor în valoare de 400 de euro. Sesizarea a venit de la partea vătămată, după ce individul a fost arestat pentru tâlhărie.

Audiat de poliţişti, tânărul de 29 de ani a recunoscut comiterea furtului şi a indicat şi unde l-a ascuns, în podul unui beci ce se află în incinta fermei, într-un sac ascuns sub paie. În locul indicat de individ a fost găsit aparatul cu o valoare de 400 de euro, relatează Monitorul de Suceava.

Publicația suceveană mai scrie că, pe 22 noiembrie, o tânără în vârstă de 33 de ani a fost atacată la marginea drumului judeţean din Frătăuţii Noi, la puţin timp după ce ieşise dintr-un magazin, din cercetările ulterioare rezultând faptul că un individ din comuna Suharău, judeţul Botoşani, care era venit la muncă la Frătăuţii Noi, la ferma amintită mai sus, s-a aflat în magazin atunci când victima a făcut o serie de cumpărături. Acesta a văzut că femeia are o sumă importantă în portofel, astfel că a urmărit-o. La marginea drumului judeţean din Frătăuţii Noi, într-o zonă cu multe case, centrală, atacatorul a lovit-o din spate pe femeie. După ce aceasta a căzut, individul i-a luat portofelul în care erau 1.700 de lei şi alte bunuri (carduri, acte, două stick-uri). Atacatorul a fost observat de un localnic, care a încercat să-l prindă, dar nu a reuşit. Individul a luat o ocazie până la Rădăuţi, de unde a plecat mai departe cu trenul, reuşind să-şi piardă pentru moment urma.

Săptămâna trecută, luni, după ce au adunat probe, poliţiştii au stabilit că acesta se află în comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi, la domiciliul concubinei sale. În urma percheziţiei efectuate la Ruginoasa, poliţiştii au stabilit cert că individul venit la muncă la ferma din Frătăuţi este autorul tâlhăriei. Asupra acestuia a fost găsit unul din stick-urile furate de la femeia tâlhărită, mai scrie sursa citată.

La propunerea procurorilor, Bogdan Dumitru Şulcu a fost arestat preventiv de judecători pentru 30 de zile, pentru tâlhărie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
41

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
52

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
45

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...