Tâlhar din Botoșani, prins de poliţiştii suceveni: A recunoscut şi un furt comis la ferma unde lucrase!

Un botoșănean care a atacat şi tâlhărit în stradă o femeie, într-o localitate din județul Suceava, este și autorul unui furt cu prejudiciu important. 

Tâlhar din Botoșani, prins de poliţiştii suceveni: A recunoscut şi un furt comis la ferma unde lucrase!

Poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti, județul Suceava, au stabilit că Bogdan Dumitru Şulcu, în vârstă de 29 de ani, din comuna Suharău, judeţul Botoşani, în perioada în care a lucrat la o fermă din Frătăuţii Noi, a sustras un aparat de măsurat umiditatea cerealelor în valoare de 400 de euro. Sesizarea a venit de la partea vătămată, după ce individul a fost arestat pentru tâlhărie.

Audiat de poliţişti, tânărul de 29 de ani a recunoscut comiterea furtului şi a indicat şi unde l-a ascuns, în podul unui beci ce se află în incinta fermei, într-un sac ascuns sub paie. În locul indicat de individ a fost găsit aparatul cu o valoare de 400 de euro, relatează Monitorul de Suceava.

Publicația suceveană mai scrie că, pe 22 noiembrie, o tânără în vârstă de 33 de ani a fost atacată la marginea drumului judeţean din Frătăuţii Noi, la puţin timp după ce ieşise dintr-un magazin, din cercetările ulterioare rezultând faptul că un individ din comuna Suharău, judeţul Botoşani, care era venit la muncă la Frătăuţii Noi, la ferma amintită mai sus, s-a aflat în magazin atunci când victima a făcut o serie de cumpărături. Acesta a văzut că femeia are o sumă importantă în portofel, astfel că a urmărit-o. La marginea drumului judeţean din Frătăuţii Noi, într-o zonă cu multe case, centrală, atacatorul a lovit-o din spate pe femeie. După ce aceasta a căzut, individul i-a luat portofelul în care erau 1.700 de lei şi alte bunuri (carduri, acte, două stick-uri). Atacatorul a fost observat de un localnic, care a încercat să-l prindă, dar nu a reuşit. Individul a luat o ocazie până la Rădăuţi, de unde a plecat mai departe cu trenul, reuşind să-şi piardă pentru moment urma.

Săptămâna trecută, luni, după ce au adunat probe, poliţiştii au stabilit că acesta se află în comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi, la domiciliul concubinei sale. În urma percheziţiei efectuate la Ruginoasa, poliţiştii au stabilit cert că individul venit la muncă la ferma din Frătăuţi este autorul tâlhăriei. Asupra acestuia a fost găsit unul din stick-urile furate de la femeia tâlhărită, mai scrie sursa citată.

La propunerea procurorilor, Bogdan Dumitru Şulcu a fost arestat preventiv de judecători pentru 30 de zile, pentru tâlhărie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Punctul de lucru din Dorohoi pentru Permise și Înmatriculări își suspendă activitatea

Marţi, 20 Octombrie 2020
298

Activitatea de lucru cu publicul la sediul din Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se suspendă pe o perioadă de 14 zile, anunță...

3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

Marţi, 20 Octombrie 2020
541

FC Botoșani încearcă să acopere golurile, iar conducerea clubului a anunțat 5 transferuri. Daca azi dimineață a apărut numele primului jucător, atacantul Mohamad Mawas, în această...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate în contextul măsurilor anti-COVID. Operatori economici sancționați

Marţi, 20 Octombrie 2020
266

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituție Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă...