Suzuki cu numere expirate, depistat la Pomârla!

Botoșăneanul în vârstă de 29 de ani este cercetat acum pentru infracțiunea de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Suzuki cu numere expirate, depistat la Pomârla!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un cetățean român care a fost depistat conducând un autoturism cu numere de înmatriculare expirate.

În data de 3 decembrie, în jurul orei 10.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Pomârla, județul Botoşani, un autovehicul marca Suzuki, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare româneşti, condus de cetățeanul român P. A.I.,  în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza județului Botoşani. 

"Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul are numerele de înmatriculare provizorii expirate din luna noiembrie 2018. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", a precizat purtătorul de cuvânt din cadrul S.T.P.F. Botoşani, comisar de poliţie Minodora Răcnea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Punctul de lucru din Dorohoi pentru Permise și Înmatriculări își suspendă activitatea

Marţi, 20 Octombrie 2020
304

Activitatea de lucru cu publicul la sediul din Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se suspendă pe o perioadă de 14 zile, anunță...

3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

Marţi, 20 Octombrie 2020
556

FC Botoșani încearcă să acopere golurile, iar conducerea clubului a anunțat 5 transferuri. Daca azi dimineață a apărut numele primului jucător, atacantul Mohamad Mawas, în această...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate în contextul măsurilor anti-COVID. Operatori economici sancționați

Marţi, 20 Octombrie 2020
269

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituție Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă...