Soți grav răniți într-un accident rutier la Cucorăni

Soți grav răniți într-un accident rutier la Cucorăni

Un accident rutier grav a avut loc, duminică, în satul Cucorăni din comuna Mihai Eminescu. Doi soți, ambii în vârstă de 69 de ani, din aceeași localitate, au fost răniți, după ce mașina în care se aflau a lovit un cap de pod.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 10:00. Potrivit polițiștilor direcționați la fața locului, bărbatul aflat la volan, rulând pe drumul național 29 C, la ieșirea din localitate, a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un pod. În autoturism se afla și soția acestuia.

Ambele persoane au fost rănite, fapt pentru care au fost preluate de echipajele de ambulanță sosite la fața locului și transportate la spital pentru îngrijiri medicale se specialitate.

Șoferul nu a putut fi testat cu etilotestul la fața locului, din cauza stării fizice în care se afla, însă la spital îi va fi recoltată o probă de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit Simonei Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție din Botoșani. 



 

 

Spune-ne opinia ta