Sfârşit cumplit! Femeie arsă de vie în casa cuprinsă de flăcări! FOTO

Focul a mai curmat o viaţă, la Botoşani! O femeie a fost găsită carbonizată după ce locuinţa i-a fost mistuită de un incendiu.

Sfârşit cumplit! Femeie arsă de vie în casa cuprinsă de flăcări! FOTO

Tragedia a avut loc în localitatea Băluşeni, în noaptea de marţi spre miercuri. Victima, o femeie în vârstă de 82 de ani, locuia singură. Vecinii au fost cei care au dat alarma în jurul orei 01.00, după ce au văzut flăcările. Din păcate, întreaga casă a fost cuprinsă de incendiu şi nimeni nu a putut intra în interior pentru a o salva pe bătrână.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, casa era cuprinsă de flăcări în totalitate.

“Întrucât existau informaţii că proprietara, în vârstă de 82 de ani, nu a reuşit să iasă din casa, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Aceasta a fost descoperită decedată în interiorul locuintei”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Pompierii urmează să stabilească cauza producerii incendiului.

Marţi dimineaţă, un bărbat de 61 de ani, din comuna Truşeşti, a fost găsit fără suflare în propria locuinţă. Bărbatul, cu probleme locomotorii, a adormit cu o ţigară aprinsă, luând foc patul şi bunurile din jur. 

 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
336

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
583

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...