S-a izbit în mașina care circula în fața lui. O minoră de 15 ani a fost rănită!

Un botoșănean în vârstă de 28 de ani nu a păstrat distanța regulamentară în trafic, astfel că s-a izbit în mașina care circula în față. În urma accidentului produs, o fată de 15 ani a fost rănită.

S-a izbit în mașina care circula în fața lui. O minoră de 15 ani a fost rănită!
În cursul zilei de luni, la ora 14:10, Poliţia Oraşului Vicovu de Sus, din județul Suceava, a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Straja a avut loc un accident rutier.
 
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 05.02.2018, în jurul orei 13:50, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja, un bărbat de 28 de ani, din judeţul Botoşani, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers față de autoturismul condus în faţa sa de un bărbat de 57 de ani, din comuna Straja, şi a intrat în coliziunea cu acesta.
 
În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unei minore de 15 ani, din judeţul Botoşani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani.
 
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
793

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
251

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
213

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...