Româncă de 24 de ani, salvată din apele mării de doi pescari. Fata voia să se sinucidă

O tânără în vârstă de 24 de ani, de origine română, a vrut să se sinucidă intrând în apele reci ale Mării Adriatice. Fata a fost salvată de doi bărbați nord-africani aflați la pescuit.

Româncă de 24 de ani, salvată din apele mării de doi pescari. Fata voia să se sinucidă

O întâmplare care s-ar fi putut sfârși într-un mod cât se poate de dramatic a avut loc în zorii zilei de miercuri, 14 noiembrie. O tânără în vârstă de 24 de ani, de origine română, a vrut să se sinucidă intrând în apele reci ale Mării Adriatice. Fata a fost salvată de doi bărbați nord-africani care se ocupau cu pescuitul în zonă, relatează Corierre Adriatico.

Hotărâtă să își pună capăt vieții, tânăra româncă a intrat în apele reci din zona portului din Civitanova, în jurul orei 5:00 dimineața, în zona din fața șantierelor navale. Planurile sale nu au fost duse la bun sfârșit, în apropiere se aflau doi bărbați originari din Africa de Nord care își desfășurau activitățile de pescuit. Tânăra a intrat în apă, dar a fost văzută la timp de către cei doi care au sărit imediat în ajutorul ei. Pescarii au dus-o pe mal și au telefonat imediat la 118, solicitând intervenția personalului medical. O ambulanță și poliția au intervenit la fața locului.

Din primele declarații ale apropiaților, se pare că tânăra româncă își manifestase verbal, cu o zi înainte de a duce la îndeplinire gestul său necugetat, intenția de a se sinucide.

Depresia nu este o simplă „stare proastă”, peste care cineva poate trece cu un mic efort de voinţă, ci o boală cu care trebuie să lupte şi pe care trebuie să o trateze corect, la fel cum s-ar trata dacă ar avea cancer. Boala poate fi determinată de un dezechilibru chimic în creier, de aceea sunt necesare medicamente, antidepresive, şi participarea la mai multe şedinţe de psihoterapie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
30

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
334

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
188

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...