Prinși după ce au tâlhărit la drumul mare o femeie!

Au plănuit tâlhăria și au căutat victima: o femeie de 50 de ani! Prin violență, cei trei - un tânăr de 21 de ani și doi minori - au furat din poșeta botoșănencei suma de 900 de lei. Poliția a reușit să îi identifice a doua zi, unul dintre tâlhari ajungând în arestul Poliției. 

Prinși după ce au tâlhărit la drumul mare o femeie!
În cursul zilei de joi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani, toţi din municipiul Botoşani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.
 
Din cercetări a reieşit faptul că, în seara zilei de miercuri, 13 decembrie, cei trei tineri, în urma unei înţelegeri prealabile, prin folosirea de acte de violenţă, au sustras de la o femeie de 50 de ani o poşetă, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 900 de lei.
 
Faţă de tânărul de 21 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecaţă cu propunere de arestare preventivă. 
 
Cei doi minori vor fi expertizaţi medico-legal, pentru stabilirea discernământului. 

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie procedurală", informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
106

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
80

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
99

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...