Politistul-pedofil a fost retinut pentru 24 de ore - N-ar fi prima data cand abuzeaza copii!

Politistul-pedofil a fost retinut pentru 24 de ore - N-ar fi prima data cand abuzeaza copii!

Politistul de 45 de ani de la Rutiera, care a agresat sexual doi copii intr-un lift al unui bloc, a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta a fost audiat, luni, ore in sir, dupa ce a fost dat pe mana politistilor chiar de colegii sai de la Brigada Rutiera.

Politistul si-ar fi recunoscut fapta in fata anchetatorilor, potrivit Digi 24.

Conform unor surse judiciare, barbatul, Eugen Stan, lucreaza la Brigada Rutiera a Capitalei din august 2010. Inainte a fost angajat al Jandarmeriei. El este casatorit si are o fiica majora.

Barbatul nu ar fi la prima astfel de abatere.

Digi 24 noteaza ca in 2016 suspectul ar fi incercat sa violeze o femeie, iar in 2012 ar fi abuzat sexual o fetita, tot in Sectorul 6 al Capitalei.

Doi copii, de cinci si noua ani, au fost agresati sexual, vineri, in liftul unui bloc din Capitala, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere.

Cand au scapat, copiii au povestit parintilor ce au patit, iar acestia au depus o plangere la Sectia 22 din Capitala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
262

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
436

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...